"Έλυσε" τη σιωπή της η Δανάη Μπάρκα για το Πάμε Δανάη - «Εμμονές και κακές κριτικές...»

Όσα είπε στο The 2night show

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Καλεσμένη στο The 2night show η Δανάη Μπάρκα, για πρώτη φορά, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων στην προσπάθεια που πραγματοποιεί στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» στο Mega και μίλησε για τις "εμμονές" και τις αρνητικές κριτικές.

Όσα είπε η Δανάη Μπάρκα για την εκπομπή Πάμε Δανάη

«Διάβασα ένα άρθρο που μου τα έχωνε. Ότι «αυτά τα γενέθλια ούτε η Ελένη Μενεγάκη». Λες και το κανόνισα μόνη μου, λες και πήρα εγώ τους ανθρώπους και τους παρακάλεσα. «Αυτά τα γενέθλια ούτε η Ελένη Μενεγάκη, που νιώθει σαν σπουδαία παρουσιάστρια και μίλησε όλη η ελληνική σόουμπιζ για την αγάπη που της έχει και αντ’ αυτού παίρνει μια παλάμη με ανοιχτά δάχτυλα». Χοντράδες, ρε παιδί μου. Αλλά επειδή το θέμα δεν είναι τι λέγεται, αλλά από ποιον λέγεται, έχω μάθει ευτυχώς εδώ και χρόνια, τώρα που έχουν τριπλασιαστεί οι εμμονές και οι κακές κριτικές, να το ζυγίζω. Άρα βλέπω πρώτα ποιος λέει τι και μετά αφήνω να επηρεαστώ αν επηρεαστώ».

«Ευτυχώς μέχρι στιγμές δεν υπάρχουν εμμονές πολλές με μένα. Υπάρχει από μία συγκεκριμένη γυναίκα που δεν έχω μπει στον κόπο να ασχοληθώ γιατί, όπου κι αν το πω, όλοι μου λένε να μην ασχολούμαι με την συγκεκριμένη. Οπότε βλέπω πως είναι κοινώς αποδεκτό ότι είναι μια γυναίκα με εμμονές και κακία μέσα της και δεν απαντάω δημόσια. Αν θέλω κάτι, πετάω μια μπηχτούλα και μέχρι εκεί» πρόσθεσε, εμφανώς ενοχλημένη.

Λίγο πριν προβληθεί η συνέντευξη της, δείτε ποιος αγαπημένος παρουσιαστής την "άδειασε" δημόσια, μαζί με την Ιωάννα Μαλέσκου.

Δανάη Μπάρκα: Η ενόχληση της για τα νούμερα του Πάμε Δανάη - "Με παίρνουν και μου λένε..."

Ντόρος έχει γίνει τις τελευταίες ώρες το θέμα των εκπομπών και των νούμερων τηλεθέασης. Η Δανάη Μπάρκα εκδήλωσε την ενόχληση της όταν την παίρνουν τηλέφωνο και της σχολιάζουν το πως πήγε η εκπομπή της Πάμε Δανάη.

Με αφορμή την συνέντευξη της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την απάντηση της για τα νούμερα του Pop Up. η Δανάη Μπάρκα έδωσε τη δική της άποψη.

«Όλοι κοιτάμε τα νούμερα. Κι εμείς που είμαστε σε μία ζώνη που είναι πάρα πολύ δύσκολη, παίζουν τόσα πολλά ρόλο σε σχέση με τα νούμερα τηλεθέασης. Μία μέρα μπορεί να είσαι στα ουράνια, μία να είσαι κάτω. Δεν είναι αντιπροσωπευτική χρονιά», είπε η Δανάη Μπάρκα. Ο συγκινητικός λόγος της Μπάρκα στην έναρξη: "Θέλω να σας πω ότι..."

«Τα νούμερα έχουν περάσει ως άγχος και στον τηλεθεατή. Δηλαδή, εμένα με παίρνουν φίλοι μου και μου λένε «χθες σκίσατε» και λέω «παιδιά, ούτε εγώ δεν έχω τέτοιο πανικό», πρόσθεση η Δανάη Μπάρκα.