Απίστευτο σκηνικό στο πλατό του ΣΚΑΙ με την Κοσιώνη - Το κατέγραψε κάμερα

Θα "λιώσετε"

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Απίστευτο σκηνικό στο πλατό του ΣΚΑΙ με την Κοσιώνη - Το κατέγραψε κάμερα

Ένα απίστευτο και πολύ γλυκό σκηνικό σημειώθηκε στο πλατό του ΣΚΑΙ με την Σία Κοσιώνη και ένα γλυκό σκύλο πρωταγωνιστές. Μάλιστα, το κατέγραψε η κάμερα και η παρουσιάστρια το δημοσίευσε στο facebook.

Μπορεί η παρουσιάστρια μπροστά από τις κάμερες να είναι σκληρή μεταφέροντας όλες τις ειδήσεις της επικαιρότητας, ωστόσο, αυτό το ύφος που παίρνει όταν σβήνουν οι κάμερες εξαφανίζεται.

Συγκεκριμένα, η Σία Κοσιώνη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία στην οποία ένας σκύλος εισέβαλε μέσα στο πλατό του δελτίου.

«Μήπως την βλέπετε πουθενά;» έγραψε η Σία Κοσιώνη στην ανάρτηση της. Ενώ, λίγες ώρες πριν μας έδειξε το τεράστιο καμαρίνι της.

Σία Κοσιώνη ΣΚΑΙ

Συγκίνησε το διαδίκτυο με την ανάρτησή της η Σία Κοσιώνη

Η Σία Κοσιώνη κατάφερε για ακόμα μία φορά να προκαλέσει συγκίνηση στο διαδίκτυο με μία πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση που αποφάσισε να κάνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, σε μέρες δύσκολες όπως αυτές του lockdown.

Η παρουσιάστρια είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media και έτσι σχεδόν καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους τις σκέψεις της και τους προβληματισμούς της σχετικά με τα θέματα της καθημερινότητας ενώ μερικές φορές μοιράζεται και στιγμιότυπα από την προσωπική της ζωή με τον σύζυγό της και τον γιο της - δείτε εδώ.

Αυτή τη φορά, η Σία Κοσιώνη αναδημοσίευσε μία φωτογραφία που είχε αρχικά ανεβάσει ο ΣΚΑΪ, η οποία δείχνει ένα δωμάτιο από ένα παιδικό νοσοκομείο.

Σία Κοσιώνη instagram

«Λύγισε» το διαδίκτυο με την ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σία Κοσιώνη έκανε μία πραγματικά ιδιαίτερη ανάρτηση για την δύσκολη εποχή που βιώνει ολόκληρος ο πλανήτης και κατάφερε να κάνει ολόκληρο το διαδίκτυο, να «λυγίσει».

Οι μέρες που ζούμε είναι πρωτόγνωρες, με την πανδημία του κορωνοϊού να «σαρώνει» καθημερινά τον πλανήτη. Στο κέντρο του ενδιαφέροντος έχουν βρεθεί οι γιατροί και οι νοσηλευτές, οι οποίοι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της «μάχης» με τον επικίνδυνο ιό.

Για τον λόγο αυτό και με αφορμή τις μέρες των Χριστουγέννων που πλησιάζουν, η Σία Κοσιώνη ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία φαίνονται μερικοί υγειονομικοί υπάλληλοι να ποζάρουν μέσα στο νοσοκομείο, μπροστά από ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο, δίνοντας ελπίδα σε όλους τους ανθρώπους που νιώθουν μοναξιά λόγω του lockdown, ενώ συγκίνηση είχε προκαλέσει και η ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη για την Παγκόσμια ημέρα κατά της κακοποίησης των γυναικών.

Σία Κοσιώνη Instagram