Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου «στόλισε» δημόσια την Έφη Σαρρή - «Δεν μπορείς να γελάς στα μούτρα του άλλου!»

Η δήλωση της τραγουδίστριας προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου «στόλισε» δημόσια την Έφη Σαρρή - «Δεν μπορείς να γελάς στα μούτρα του άλλου!»

Το μεσημέρι της Παρασκευής μια δήλωση της Έφης Σαρρή έκανε έξαλλη την Ηλιάνα Παπαγεωργίου η οποία δεν δίστασε να την.. «στολίσει» κανονικότητα στον αέρα του Pop Up.

Η τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Πέμπτης στην εκπομπή του Αρναούτογλου και δήλωσε πως λατρεύει να λέει ψέματα και το έχει κάνει άπειρες φορές.

Η αποκάλυψη αυτή δεν άρεσε καθόλου την Ηλιάνα για αυτό και δεν την άφησε διόλου ασχολίαστη. Το μοντέλο και παρουσιάστρια είπε χαρακτηριστικά:

«Είπε πως “ότι έχω πει μέχρι στιγμής είναι ψέματα”, δεν είναι ωραίος ο τρόπος. Έχεις πει ψέματα, έχει έρθει η ώρα να το παραδεχτείς, αλλά δεν μπορείς να γελάς στα μούτρα του κόσμου, είναι λίγο άσχημο. Το έχουν πιστέψει κάποιοι άνθρωποι και έχουν σκεφτεί κι έχεις επηρεάσει κάποιο κόσμο και είναι και κάποια πράγματα σοβαρά».

Έπειτα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Είσαι δημοσιογράφος και πας να της πάρεις συνέντευξη και να βγάλεις μια είδηση. Το να λέει ψέματα και να στηρίζει ένα ολόκληρο θέμα μόνο σε ψέματα… Τώρα, θα κάνει μια δήλωση , δεν θα την πιστέψω. Ήταν κάπως άβολο το απόσπασμα γιατί γελούσε λέγοντας ψέματα».

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου «αδειάζει» πρώην παίκτη του MasterChef - «Η δουλεία του μάγειρα είναι να..»

Ένας πρώην παίκτης του MasterChef μίλησε το πρωί της Τετάρτης στη κάμερα του Pop Up και συγκεκριμένα στη Χριστιάνα Κοχλατζή και προχώρησε σε μερικές δηλώσεις που έκαναν να εκνευριστεί η Ηλιάνα και να τον «αδειάσει» με τη σειρά της για τα λεγόμενα του.

Αναφερόμαστε στον Πάνο Τόγια ο οποίος αναφέρθηκε τόσο στη σχέση του με την Σπυριδούλα Καραμπουτάκη όσο και στο ότι θεωρεί.. ρηχό να συμμετέχει μαγειρικά σε μια πρωινή εκπομπή. Στο μεταξύ, βγήκε στη δημοσιότητα τα πρώτα στιγμιότυπα από τον νέο κύκλο του Masterchef!

Αναφορικά με την πρώην συμπαίκτρια του και τις φήμες που τον θέλουν να είναι τρίτο πρόσωπο είπε χαρακτηριστικά:

«Με τη Σπυριδούλα πήγαμε αρχικά στην Κύπρο σαν συνεργάτες, δέσαμε και γίναμε πάρα πολύ καλοί φίλοι. Όταν πήραν την Σπυριδούλα τηλέφωνο να της πουν ότι “έφυγε” ο πατέρα της ήμασταν μαζί και πηγαίναμε στη δουλειά. Η δημοσιότητα μπήκε στη ζωή μου πολύ απότομα. Θυμάμαι χαρακτηριστικά μια μέρα στο μετρό, στο Σύνταγμα, είχαν γυρίσει όλοι και με κοιτούσαν. Έγινε ένας χαμός. Δεν περίμενα ο κόσμος να παθιαστεί τόσο πολύ με ένα ριάλιτι.

Είναι φήμες ότι ήμουν το τρίτο πρόσωπο στη σχέση της Σπυριδούλας. Η Σπυριδούλα είναι ακόμα με τον Αποστόλη, ο γάμος τους ακυρώθηκε λόγω δουλειάς. Είμαστε πολύ καλοί φίλοι με τη Σπυριδούλα, μέχρι εκεί.»

Παράλληλα, εξέφρασε και την δυσαρέσκεια του για τις πρωινές εκπομπές αναφέροντας: «Σε πρωινό δεν θα ήθελα να μαγειρεύω, ΟΧΙ! Το θεωρώ πολύ ρηχό».

Ορμώμενη από αυτή τη δήλωση, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είπε: «Μου τα χάλασε στο τέλος που είπε ότι δεν θα έκανε μαγειρική σε πρωινή εκπομπή γιατί το θεωρεί ρηχό. Το θέμα είναι να καταλάβουμε όλοι οι άνθρωποι ότι αυτή τη δουλειά δεν την κάνεις για να προβληθείς εσύ σε κάποια ζώνη και προτιμάς να είναι απόγευμα από το να είσαι πρωί.

Παρουσιάζεις μια συνταγή για τον κόσμο που σε βλέπει, όπως ο κόσμος έρχεται να φάει το φαγητό σου στο εστιατόριο. Έχουν μπερδευτεί λίγο με την έννοια του “σελέμπριτι” μάγειρα και το μαγείρεμα. Η δουλειά του μάγειρα είναι να παρουσιάζει μια ωραία συνταγή στο κοινό».