Ρίγη συγκίνησης με τη κίνηση του Κωνσταντίνου Αργυρού

Το μήνυμα δύναμης του για τον κορωνοϊό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ρίγη συγκίνησης με τη κίνηση του Κωνσταντίνου Αργυρού

Ρίγη συγκίνησης προκάλεσε η κίνηση του Κωνσταντίνου Αργυρού, ο οποίος προσπάθησε και αυτός από μεριάς του να μεταφέρει ένα μήνυμα αισιοδοξίας και δύναμης στον κόσμο αναφορικά με τις θλιβερές συνθήκες κορωνοϊού που επικρατούν.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός παρουσιάζει τη νέα του επιτυχία «Θα ‘Μαι Εδώ», που κυκλοφορεί, μαζί με music video, από την Panik Platinum ενώ πριν λίγο καιρό έκανε γνωστή μια σημαντική είδηση.

Πρόκειται για μια δυνατή εξομολογητική μπαλάντα με ένα άκρως αισιόδοξο μήνυμα, που έρχεται μετά την τεράστια επιτυχία του ζεϊμπέκικου «Αθήνα Μου». Τη μουσική υπογράφουν ο Λευτέρης Κιντάτος με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τους στίχους ο Λευτέρης Κιντάτος με τον Βασίλη Γιαννόπουλο.

«Παρά τις πρωτόγνωρες για όλους συνθήκες των τελευταίων μηνών, οι ανθρώπινες σχέσεις υπερισχύουν! Ενωμένοι, με αίσθημα υπερηφάνειας και αισιοδοξίας, μπορούμε να ξεπεράσουμε όλα τα προβλήματα! Η τέχνη και οι καλλιτέχνες είναι εδώ, η όποια μορφή δημιουργίας και η μουσική δεν σταματούν ποτέ…» στέλνει το δικό του μήνυμα ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Το «Θα ‘Μαι Εδώ» μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από μία μικρού μήκους ταινία υψηλών προδιαγραφών, μία αληθινή ιστορία αποτυπωμένη με νότες, υπό τη σκηνοθετική ματιά του Γιάννη Δημολίτσα.

Ακούστε παρακάτω το τραγούδι του Κωνσταντίνου Αργυρού

Πηγή: protothema.gr

Στιγμές ευτυχίας για τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας φαίνεται πως βιώνει ο Κωνσταντίνος Αργυρός, μιας και έγινε γνωστό ένα νέο που χαροποίησε ιδιαίτερα, τόσο τον γνωστό τραγουδιστή, όσο και τους χιλιάδες φανς του στη χώρα που ακολουθούν πιστά κάθε του βήμα.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός το έχει ρίξει για τα καλά στη δουλειά τα τελευταία χρόνια και έχει καταφέρει να γίνει ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας.

Τα τραγούδια του ακούγονται πραγματικά παντού, ενώ το τελευταίο κομμάτι που κυκλοφόρησε, με τίτλο «Αθήνα Μου», έγινε ανάρπαστο!

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο βιώνει στιγμές ευτυχίας ο Κωνσταντίνος Αργυρός, καθώς η δισκογραφική του εταιρεία, με μία ανάρτηση που έκανε στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram, ανακοίνωσε πως το βίντεο κλιπ, έφτασε τις 14.000.000 προβολές!

Κωνσταντίνος Αργυρός τραγούδι

Δείτε εδώ και την ανάρτηση του Κωνσταντίνου Αργυρού, που «τρέλανε» τους διαδικτυακούς του φίλους!