Στέφανος Τσιτσιπάς: Μετά τα Harrods ζητάει ποδηλατόδρομο!

Τι άλλο να περιμένουμε;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Στέφανος Τσιτσιπάς: Μετά τα Harrods ζητάει ποδηλατόδρομο!

Λίγες ημέρες μετά από το τιτίβισμα για τα Harrods στην Ελλάδα και τον... χαμό που προκάλεσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς με νέο tweet ζητά να φτιαχτεί ένας ποδηλατόδρομος στα νότια προάστια της Αθήνας.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας απορεί γιατί μια τέτοια πρωτοβουλία δεν έχει πραγματοποιηθεί έως σήμερα.

«Το έχω απορία το πως έχει περάσει τόσος καιρός και ακόμα να χτιστεί ένας ποδηλατόδρομος εις μήκος των νότιων προαστίων Αθηνών», έγραψε χαρακτηριστικά. Δείτε την προηγούμενη δήλωση του που ζήτησε να φτιαχτούν Haroods στην Ελλάδα.

τσιτσιπασ

Νίκος Μουτσινάς: 'Άδειασε" τον Τσιτσιπά στον αέρα του ΣΚΑΙ - "Ό,τι να ναι και ο Στέφανος!"

Κυριολεκτικό "άδειασμα" έκανε ο Νίκος Μουτσινάς στον Στέφανο Τσιτσιπά με αφορμή ένα πολύ άστοχο tweet του αθλητή εν μέσω πανδημίας.

Συγκεκριμένα ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε ένα tweet στο οποίο ζητούσε να ανοίξουν στην Ελλάδα Harrods, το γνωστό πολυκατάστημα του Λονδίνου. Αυτό, έφερε θύελλα αντιδράσεων στο twitter και φυσικά δεν ξέφυγε από τον σχολιασμό του παρουσιαστή του ΣΚΑΙ.

Η «Βάνια» μπήκε μέσα στο πλατό, διάβασε το επίμαχο μήνυμα του αθλητή και, αφού το μετέφρασε, έδωσε την… πάσα στον Νίκο Μουτσινά.

«Από την άλλη ο Στέφανος τι φάση; Ό,τι να ‘ναι και ο Στέφανος. Μα εδώ δεν μας ανοίγουν τα περίπτερα, το Harrods θα μας ανοίξουν;» είπε με χιούμορ. Ράγισε καρδιές ο Νίκος Μουτσινάς - Η είδηση που τον έκανε να "λυγίσει"

Συντετριμμένος ο Στέφανος Τσιτσιπάς - Πολύ άσχημα νέα

Απογοητευμένος και συντετριμμένος φαίνεται πως είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς αφού στον δεύτερο γύρο σταμάτησε η πορεία του στη Βιέννη.

Ο Ελληνας τενίστας τα βρήκε σκούρα απέναντι στον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ και παρά το γεγονός ότι πήρε το πρώτο σετ, ηττήθηκε με 2-1. Ο Τσιτσιπάς επικράτησε στο πρώτο με 7-6, κερδίζοντας 7-5 το τάι μπρέικ, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Εχασε τα επόμενα δύο με 6-4 και 6-3 από τον Βούλγαρο και αποχαιρέτησε την διοργάνωση.

Πλέον στρέφει το ενδιαφέρον του στο τουρνουά Masters στο Παρίσι, το οποίο ξεκινά την Δευτέρα.

Πηγή: iefimerida.gr

Στο νοσοκομείο ο Τσιτσιπάς - Άσχημες εξελίξεις

Στο Metropolitan Hospital και συγκεκριμένα στον Θάλαμο Υπερβαρικού Οξυγόνου, νοσηλεύεται ο τενίστας Στέφανος Τσιτσιπάς σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες.

Ο τενίστας, λαμβάνει ιατρική φροντίδα για την αποκατάσταση τραβήγματος που υπέστη στον λαγονοψοΐτη μυ και είναι υπό την παρακολούθηση του γιατρού κ. Παύλου Βαβάση.

Ο λαγονοψοΐτης μυς είναι ένας από τους σημαντικότερους μύες του σώματος και βρίσκεται στην περιοχή της λεκάνης και το τελικό τμήμα της σπονδυλικής στήλης.

Δείτε εδώ την σύντροφό του που βρίσκεται στο πλευρό του!

Πηγή: Protothema.gr