Έκτακτες εξελίξεις με την Eurovision - Η μεγάλη απόφαση λόγω lockdown

Τι θα συμβεί;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έκτακτες εξελίξεις με την Eurovision - Η μεγάλη απόφαση λόγω lockdown

Έκτακτες είναι οι εξελίξεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη Eurovision που θα πραγματοποιηθεί στο Ρότερνταμ. Σε λίγο καιρό θα παρθεί μια σημαντική απόφαση - δίνοντας βάση ωστόσο στην κατάσταση που θα επικρατεί με τον κορωνοϊό - για την επιλογή του ελληνικού τραγουδιού.

Αυτές είναι οι εξελίξεις για την Eurovision

Την ώρα που το ΡΙΚ ανακοίνωσε πως τον ερχόμενο Μάιο, η Έλενα Τσαγκρινού θα εκπροσωπήσει την Κύπρο - Δείτε τις πρώτες της δηλώσεις, εμείς πηγαίνουμε με το πάσο μας. Και ο λόγος;

Η ΕΡΤ θέλει να είναι πιο κατάλληλες οι συνθήκες με την πανδημία, ώστε να διοργανώσει τον Ελληνικό τελικό. Η Στεφανία Λυμπεράκη που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό, έχει καταλήξει με την ομάδα της σε 5 υποψήφια τραγούδια. Τα στελέχη της δημόσιας τηλεόρασης, θέλουν οι τηλεθεατές να μπορούν να επιλέξουν και υπάρχει χρόνος μέχρι τον Μάρτιο για να συμβεί όλο αυτό, μέσω μιας έκτακτης εκπομπής.

Eurovision Στεφανία Λυμπεράκη

Σε περίπτωση που αυτό δεν καταστεί δυνατό, τότε μια ειδική επιτροπή θα ακούσει τα τραγούδια και θα επιλέξει αυτό που θα μας εκπροσωπήσει στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision για το 2021.

ΠΗΓΗ: ΤΗΛΕΡΑΜΑ

Καλομοίρα: Έκανε την αποκάλυψη για την Eurovision 2021!

Καλεσμένη στην Ευτυχείτε ήταν η Καλομοίρα η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για την συμμετοχή της στην Eurovision 2021 αλλά και για τις προτάσεις για τηλεοπτικές εκπομπές.

Να θυμίσουμε πως η Καλομοίρα ήταν ένα από τα φαβορί για την Κύπρο.

Η ίδια αποκάλυψε: «Ήταν ρίσκο να πάω στην Eurovision με τον κορωνοϊό. Θα ταξίδευαν τα παιδιά κι εκεί για εμένα βάλαμε φρένο. Πριν από χρόνια το μυαλό μου ήταν μόνο στα παιδιά. Τώρα έχουν μεγαλώσει και θα ήθελα να δούνε την μαμά τους να είναι στην σκηνή, να δουλεύει ειδικά για την κόρη μου.

Δε νομίζω να έχουν καταλάβει ότι είμαι τραγουδίστρια και με ρωτούσαν γιατί δίνω συνέντευξη. Μου είχε γίνει παλιότερα πρόταση για πρωινή εκπομπή και μου αρέσει να μαγειρεύω. Βλέπω τέτοιες εκπομπές, έχω ιδέες και ήταν πολύ κρίμα αλλά ποτέ δεν ξέρεις. , ενώ δείτε εδώ ποιες δύο τραγουδίστριες δίνουν μάχη στήθος με στήθος για μία θέση στη Eurovision.