Η εξομολόγηση του Mad Clip στη κοπέλα του - «Σ' αγαπάω μέχρι τον θάνατο!»

Η ευχή του για τα γενέθλια της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η εξομολόγηση του Mad Clip στη κοπέλα του - «Σ' αγαπάω μέχρι τον θάνατο!»

O Mad Clip δείχνει τρελά ερωτευμένος με την κοπέλα του, Αρετή, η οποία γιορτάζει σήμερα τα γενέθλια της και ο τραγουδιστής της ευχήθηκε δημόσια με τον πιο γλυκό τρόπο.

Το ζευγάρι βιώνει την πιο ευτυχισμένη του περίοδο καθώς εδώ και τέσσερα χρόνια είναι αχώριστοι. Η σύντροφος του Mad Clip κλείνει σήμερα τα 23 και δεν κρύβει λεπτό τον έρωτα της για τον ίδιο ενώ μάλιστα ανακοινώθηκαν κάποια ευχάριστα νέα για τον τραγουδιστή.

Με αφορμή, έτσι, τα γενέθλια της ο Mad Clip δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό μια σειρά από κοινές τους φωτογραφίες γράφοντας στη λεζάντα: «Χρόνια πολλά αγάπη μου. Σ’ αγαπώ μέχρι τον θάνατο, σε ευχαριστώ που με κάνεις καλύτερο άνθρωπο. Δεν σου εύχομαι τίποτα άλλο παρά ευλογίες. Σε αγαπώ Αρετή ❤️❤️»

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες του ζευγαριού:

Mad Clip με τη κοπέλα του Αρετή

Mad Clip μαζί με Αρετή

Αρετή κοπέλα του Mad Clip

Mad Clip Αρετή φιλί

«Σαρώνει» ο Mad Clip - Έγινε γνωστό σήμερα

Ο αγαπημένος Mad Clip συνεχίζει να σαρώνει με τις μεγάλες επιτυχίες του. Μόλις σήμερα, πριν από μερικές ώρες, έγινε γνωστό πως το νέο τραγούδι, το οποίο κυκλοφόρησε μόλις πριν από λίγες μέρες, έφτασε κιόλας το 1 εκατομμύριο views στο Youutbe.

Ο αγαπημένος ράπερ έχει βρει την χρυσή συνταγή και έτσι κάθε κομμάτι του γίνεται αμέσως νούμερο 1! Κάτι αντίστοιχο κατάφερε λοιπόν να κάνει και με το κομμάτι Bonnie and Clyde.

Ο ίδιος ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τη μεγάλη επιτυχία που έκανε το κομμάτι του και είναι σίγουρο πως αυτή είναι μόνο η αρχή!

Ακούστε το εδώ:

Mad Clip τραγούδι

Ο παραγωγός DJ Stephan φαίνεται να έχει ανέβει στα μάτια όσων δεν υπολόγιζαν στις ικανότητές του, μιας και οι περισσότεροι επιτυχημένοι και καταξιωμένοι trapers θέλουν ένα feat μαζί του. Με πολλές συνεργασίες στο ενεργητικό του, ο DJ Stephan μοιάζει να αγαπά τα feat με τον Mad Clip και το νέο τους track θα γίνει σίγουρα ένα από τα αγαπημένα σου, αν δεν έχει ήδη γίνει.

Το κομμάτι τους έχει τίτλο «Bonnie And Clyde» και κινούνται στα ίδία σχεδόν βήματα με το διαδεδομένο ζευγάρι εγκληματιών. Με τους «σκληρούς» στίχους τους αλλά και το μοναδικό beat τους, τα δύο αγόρια ανεβαίνουν ξανά στις προτιμήσεις του κοινού.

Μετά το hit «Kotera» όπου μετρά περισσότερα από 1,5 εκ. views σε YouTube και περισσότερα από 1,7 εκ. streams στο Spotify, το «Bonnie And Clyde» έρχεται για να μπει στις τάσεις του YouTube και να γίνει ακαριαία το Νο3 στη λίστα, ενώ δείτε εδώ τη μελαχρινή κούκλα σύντροφό του.