Σοκάρει ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης: «Ο κορωνοϊός εξακολουθεί να με ταλαιπωρεί και...»

Όλα όσα δήλωσε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σοκάρει ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης: «Ο κορωνοϊός εξακολουθεί να με ταλαιπωρεί και...»

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης μίλησε στην εκπομπή τιου «Οδηγός καλής ζωής» το πρωί του Σαββάτου και αναφέρθηκε στη περιπέτεια του με τον κορωνοϊό.

Ο παρουσιαστής του ALPHA νόσησε αρκετά βαριά από τον νέο ιό που τον ταλαιπωρεί μέχρι και σήμερα ενώ ακόμα δεν γνωρίζει από που ακριβώς κόλλησε.

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης είπε χαρακτηριστικά: «Δεν ξέρω πόσοι το γνωρίζουν αλλά πέρασα κορονοϊό. Σχετικά βαριά, όχι πολύ βαριά. Με ταλαιπώρησε και εξακολουθεί να με ταλαιπωρεί. Έχω περάσει, βέβαια, έχω αρνητικά τεστ πια αλλά με ταλαιπώρησε σημαντικά για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες.

Θέλω με ήπιο λόγο και ψυχραιμία να κάνω αυτή την εκπομπή, θεωρώντας ότι είναι χρέος μου να το κάνω, για να βοηθήσω τους ανθρώπους και τις οικογένειες που ενδεχομένως στο μέλλον χρειαστεί ή τύχει να νοσήσουν, να ξέρουν πως ακριβώς να πράξουν και να μην κάνουν τα ίδια λάθη που έκανα εγώ.

Και το κυριότερο, να με ακούσουν και να αισθανθούν κάποιοι άνθρωποι που το πέρασαν ότι όλοι μόνοι μας το περάσαμε και δύσκολα το περάσαμε.», είπε ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης ο οποίος ανατρίχιασε με την τελευταία δήλωση που έκανε.

Ραγίζει καρδιές ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης: «Απέραντη ευγνωμοσύνη που είμαι όρθιος...»

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης, λίγες εβδομάδες μετά την ευχάριστη κατάληξη που είχε η κατάσταση με την υγεία του - καθώς βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό - , ράγισε καρδιές με μια ανάρτηση του.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Οδηγός καλής ζωής» που προβάλλεται στον ALPHA, έχει επιστρέψει στην καθημερινότητα του και νιώθει ευγνώμων.

Πριν από λίγες ώρες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αναρτώντας μια φωτογραφία του έγραψε:

«Απέραντη ευγνωμοσύνη που είμαι όρθιος και ντυμένος. Μεγάλη ύβρις να πορευόμαστε με δεδομένα και να πιστεύουμε ότι μπορούμε να ελέγξουμε τα πάντα . Όλα αλλάζουν και θα συνεχίζουν να αλλάζουν μέχρι το τέλος το οποίο είναι ζήτημα τυχαιότητας. Η ζωή είναι ένα ταξίδι με καλές και κακές στιγμές. Σημασία έχει να κατανοεί κάποιος γιατί συμβαίνουν και να προχωρά πιο σοφός και καλός άνθρωπος».

Να σημειώσουμε πως μετά τις δύσκολες ημέρες που πέρασε με τον κορωνοϊό η εικόνα του συγκλονίζει, καθώς έχει χάσει πολλά κιλά.

Μιχάλης Κεφαλογιάννης κορωνοϊός