Η Σάσα Μπάστα τόλμησε να κάνει την μεγαλύτερη αλλαγή - Αποχαιρέτησε για τα καλά το ξανθό!

Αγνώριστη!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η Σάσα Μπάστα τόλμησε να κάνει την μεγαλύτερη αλλαγή - Αποχαιρέτησε για τα καλά το ξανθό!

Η Σάσα Μπάστα είναι ασυζητητί μία από τις πιο εντυπωσιακές και όμορφες γυναίκες της ελληνικής σόου μπιζ. Ένα στοιχείο το οποίο υποστήριζε απίστευτα ήταν το ξανθό της μαλλί, το οποίο όμως αποφάσισε να αποχωριστεί.

Η Σάσα είπε το «ναι» στη μεγάλη αλλαγή και τόλμησε να αποχαιρετήσει για τα καλά το ξανθό το οποίο είχε εδώ και πολλά χρόνια. Εκτός από την Σάσα,

Πλέον, η Σάσα Μπάστα είναι τζίντζερ και όχι ξανθιά, αλλά η αλήθεια είναι ότι υποστηρίζει και αυτό το χρώμα εξίσου τέλεια. Την αλλαγή την έκανε γνωστή η ίδια μέσω μια φωτογραφίας στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Δείτε παρακάτω την αλλαγή στα μαλλιά της

Αλλαγή στα μαλλιά της έκανε η Σάσα Μπάστα

Κατερίνα Καινούργιου: Η αλλαγή στην εμφάνιση της που μας ενθουσίασε! Ξεχάστε τα μαλλιά της όπως τα ξέρατε

Νέο look στα μαλλιά της έκανε η Κατερίνα Καινούργιου. Τι άλλαξε η παρουσιάστρια στην εμφάνιση της; Η νέα αλλαγή πάντως της πάει πολύ και τα μαλλιά της φαίνονται πιο όμορφα από ποτέ. Άλλωστε η ίδια δεν έχει κρύψει την αδυναμία της στα μακριά μαλλιά.

Η Κατερίνα Καινούργιου παρά το επιβαρυμένο της πρόγραμμα, βρίσκει πάντα χρόνο για να φροντίζει τον εαυτό της.

Αυτή τη φορά, έκανε μια νέα αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση. Συγκεκριμένα, η ίδια έκανε γνωστό μέσω του προσωπικού της λογαριασμό στο Instagram, το νέο της hair look.Και μιας και μιλάμε για την Κατερίνα Καινούργιου, είδατε και την τελευταία της συγκίνηση on air;

Η παρουσιάστρια μάκρυνε ξανά τα μαλλιά της, αποχωρίζοντας το κοντό που είχε τους τελευταιούς μήνες.

«Μακριά μαλλιά ξανά. Μέσα σε μισή ώρα μόνο» έγραψε στην ανάρτηση της.Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε με την νέα αλλαγή στα μαλλιά της.

undefined

undefined

Αγνώριστη η Αθήνα Οικονομάκου - Αυτό είναι το φυσικό χρώμα των μαλλιών της

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz. Αυτό που ξεχωρίζει πάνω της, ωστόσο, είναι το συγκλονιστικό ξανθό μαλλί της το οποίο όμως ανακαλύψαμε ότι δεν είναι φυσικό μιας και μικρή είχε ένα τελείως διαφορετικό χρώμα.

Η ηθοποιός περιποιείται πολύ τα μαλλιά της και συχνά παίζει με διαφορετικές ξανθές αποχρώσεις.

Εμείς βρήκαμε μια φωτογραφία από όταν ήταν μικρή και σχεδόν δεν την αναγνωρίσαμε. Το φυσικό χρώμα της Αθηνάς δεν είναι ξανθό αλλά.. κόκκινο!

Ποτέ δεν θα περιμέναμε να είναι φυσική κοκκινομάλλα αλλά της πάει και αυτό εξίσου πολύ! Παράλληλα, η Αθηνά ανακοίνωσε κάποια ευχάριστα νέα.

Δείτε παρακάτω την φωτογραφία με την κοκκινομάλλα Αθηνά Οικονομάκου:

η Αθηνά οικονομάκου με κόκκινο φυσικό μαλλί