Τρυφερές στιγμές για Βίκυ Καγιά - Ηλία Κρασσά! Φωτογραφίες μέσα από την μονοκατοικία τους

Δείτε τες εδώ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τρυφερές στιγμές για Βίκυ Καγιά - Ηλία Κρασσά! Φωτογραφίες μέσα από την μονοκατοικία τους

Η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σόου μπιζ. Μπορεί και οι δύο να είναι συνεχώς απασχολημένοι με τα επαγγελματικά τους αλλά πάνω από όλα αφιερώνουν πολύτιμο χρόνο με τα παιδιά τους σπίτι, όπως το επιβεβαιώνουν και οι τελευταίες φωτογραφίες που δημοσίευσε η Βίκυ Καγιά.

Η παρουσιάστρια και μοντέλο συνεχώς τρέχει καθώς βρίσκεται στο τιμόνι πολλών τηλεοπτικών παραγωγών. Ωστόσο, περνάει αρκετό χρόνο με τον σύζυγό της, Ηλία Κρασσά, την 5χρονη κόρη της, Μπιάνκα και τον 2χρονο γιο τους, Κάρολο.

Το μεσημέρι του Σαββάτου η Βίκυ Καγιά και τα παιδιά της μπήκαν στην κουζίνα του σπιτιού τους, το οποίο είναι απλά μαγευτικό, και ετοίμασαν ένα πεντανόστιμο φαγητό.

Το σημερινό μενού, έτσι, ήταν ψάρι με λαχανικά στον φούρνο, κάτι που φαίνεται να αρέσει πολύ στην οικογένεια. Το μοντέλο δημοσίευσε την τρυφερή αυτή στιγμή στο Instagram.

Τρυφερές στιγμές για Βίκυ Καγιά - Ηλία κρασσά

Στόλισαν Καγιά - Κρασσάς! Μαγευτική φωτογραφία από το σπίτι τους στα Βόρεια προάστια

Η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς αποφάσισαν να μπουν σε γιορτινό κλίμα και έτσι στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σαλόνι τους. Μάλιστα, η παρουσιάστρια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία από το μαγευτικό σπίτι τους στα Βόρεια Προάστια.

Το αγαπημένο ζευγάρι θέλησε να δώσει έναν πιο ευχάριστο τόνο στο lockdown και έτσι να αξιοποιήσει τον ελεύθερο χρόνο που έχει στο σπίτι με τα παιδιά, τη μικρή Μπιάνκα και τον Κάρολο.

Η Βίκυ Καγιά, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα στιγμιότυπο μέσα από το σαλόνι της, στο οποίο ποζάρει μπροστά στο δέντρο. Γεμάτο με στολίδια και φωτάκια, το χριστουγεννιάτικο δέντρο του μοντέλου είναι απλά υπερπαραγωγή και συνδυάζεται τέλεια με το χαλί που έχει μπροστά στον καναπέ, το οποίο είναι κόκκινο.

Αυτή είναι η μαγευτική φωτογραφία από το σπίτι της Βίκυς Καγιά και του Ηλία Κρασσά από τα Βόρεια προάστια

Βίκυ Καγιά σπίτι

Μιας και είπαμε ωστόσο για τη Βίκυ Καγιά, δείτε εδώ και ένα βίντεο της στο Instagram που ξεσήκωσε τους διαδικτυακούς της φίλους.

Χαμός στο σπίτι της Βίκυς Καγιά και του Ηλία Κρασσά σχεδόν καθημερινά

Σχεδόν καθημερινά, όπως αποκάλυψε η Βίκυ Καγιά στην εκπομπή της Άσης Μπήλιου, Star System, επικρατεί ένας χαμός στο σπίτι της αφού γκρινιάζει γιατί θέλει όλα να είναι στην εντέλεια και... πάντα την πληρώνει ο σύζυγός της, Ηλίας Κρασσάς.

Το ζευγάρι είναι τρελά ερωτευμένο και χρόνια μαζί! Έχει δημιουργήσει μια ξεχωριστή οικογένεια και η Βίκυ Καγιά μοιράστηκε με τους τηλεθεατές του STAR πριν από λίγες ημέρες κάτι μικρό από την καθημερινότητά τους στο σπίτι.

"Προστατευτική, ενθουσιώδης και γκρινιάρα! Γκρινιάζω όχι γιατί έκανες το ένα γιατί έκανες το άλλο αλλά θέλω να είναι όλοι καλά, να βάλουν το παλτό τους να φάνε το φαΐ τους και παραγίνεται το κακό! Ακούγεται γκρίνια στους Ταύρους, για να μου το λέει ο άντρας μου κάτι ξέρει."

Δείτε περισσότερα στο παρακάτω βίντεο:

Πάρτε μια γεύση από την οικογενειακή ευτυχία του ζευγαριού από την τελευταία φορά που οι κάμερες τους πέτυχαν μαζί! Ήταν στην παραλία με μαγιό...