Το πρώτο βίντεο του Τανιμανίδη μετά τα ευχάριστα νέα - «Οι περισσότερες συμβουλές έλεγαν..»

Όλα όσα είπε για την εγκυμοσύνη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Το πρώτο βίντεο του Τανιμανίδη μετά τα ευχάριστα νέα - «Οι περισσότερες συμβουλές έλεγαν..»

Οι ευχές για την εγκυμοσύνη της Χριστίνας Μπόμπα δεν έχουν σταματημό από προχθές και το ζευγάρι είναι τρισευτυχισμένο για την ανακοίνωσε που έκανε. Ο Σάκης Τανιμανίδης, που πλέει σε πελάγη ευτυχίας, δημοσίευσε το πρώτο του βίντεο αναφέροντας τις συμβουλές που εξέλαβε από φίλους και θαυμαστές.

Ο γνωστός παρουσιαστής, μετά την ανακοίνωση του σχετικά με την απόρριψη της παρουσίασης του νέου κύκλου του Survivor, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ένα βίντεο με σκοπό να ευχαριστεί τον κόσμο που τους ευχήθηκε.

Ο Σάκης Τανιμανίδης είπε χαρακτηριστικά: “Καλημέρα φίλοι μου! Ήθελα να σας πω πόσο μα πόσο χαρούμενος είμαι και εγώ και η Χριστίνα με τα χιλιάδες μηνύματα αγάπης που μας έχετε στείλει για την εγκυμοσύνη. Δεν περίμενα να σας έχει αγγίξει τόσο πολύ.

Είμαστε τρισευτυχισμένοι, πετάμε στα σύννεφα. Προσπαθούμε να κοιμηθούμε όσο περισσότερο μπορούμε. Οι περισσότερες συμβουλές έλεγαν αυτό. Σας αγαπώ πολύ. Να έχετε ένα τέλειο Σαββατοκύριακο”.

Το πρώτο βίντεο του Τανιμανίδη μετά τα ευχάριστα νέα

Ο Τανιμανίδης απαγόρευσε στον πατέρα του να βγει στον αέρα του Happy Day - Τι συνέβη

Το πρωί της Παρασκευής η Σταματίνα Τσιμτσιλή καλημέρισε τους συνεργάτες και τους τηλεθεατές της με χαμόγελα και φυσικά με την ευχάριστη είδηση της εγκυμοσύνης της Χριστίνας Μπόμπα. Μάλιστα, ο πατέρας του Σάκη σκόπευε να το ανακοινώσει ο ίδιος στο Happy Day χωρίς όμως ο Τανιμανίδης να του το επιτρέπει.

Το αγαπημένο ζευγάρι ανακοίνωσε χθες μέσω instagram πως πολύ σύντομα θα γίνουν 4 ενώ πριν λίγο αποκαλύφθηκαν και το φύλο των διδύμων.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε σήμερα το πρωί στην εκπομπή της ότι γνώριζαν εδώ και 1μιση μήνα τα ευχάριστα νέα και πως είχαν έρθει σε επαφή με τον Στέφανο Τανιμανίδη, τον πατέρα του Σάκη.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια είπε: «Θα ξεκινήσουμε με ευχάριστα νέα. Σίγουρα μάθατε ότι ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα θα γίνουν γονείς. Η Χριστίνα κυοφορεί διδυμάκια και κάτι που ίσως δεν ξέρετε είναι ότι αυτή η εκπομπή την είχε την πληροφορία και την είχε ενάμιση μήνα πριν. Αυτές είναι ευχάριστες ειδήσεις και το ίδιο το ζευγάρι αποφασίζει πότε θα τις επικοινωνήσει.

Εμείς χαιρόμαστε ότι αυτή η πληροφορία επιβεβαιώθηκε με τον καλύτερο τρόπο. Σύντομα θα είναι τέσσερις. Έχουμε κάνει ρεπορτάζ. Να πω ότι ήταν να είχαμε και τον μπαμπά του Σάκη, που από ότι μου είπατε μου έχει και αδυναμία. Τον κύριο Στέφανο θα τον πάρω μετά τηλέφωνο να γνωριστούμε αλλά ο Σάκης δεν τον άφησε γιατί του είπε “μπαμπά το παράκανες, μιλάς εδώ, μιλάς εκεί”. Αλλά δεν πειράζει, σημασία έχει η ευχάριστη είδηση».

happy day τανιμανίδης