Ο Μικρούτσικος "σπάει" τη σιωπή του για το Big Brother - «Είπα αυθόρμητα...»

Τα αποκάλυψε όλα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ο Μικρούτσικος

Το πρωί της Κυριακής ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε στη κάμερα του Έλα Χαμογέλα και έσπασε την σιωπή του αναφορικά με το Big Brother.

Ο παρουσιαστής μίλησε για το «καρφί» που πέταξε στο προηγούμενο live της Παρασκευής, δηλαδή ότι έμαθε για τον καλεσμένο από έναν.. ταξιτζή!

Έτσι, ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε χαρακτηριστικά:

«Είπα αυθόρμητα ότι ενημερώθηκα από τον ταξιτζή πως ο Κεχαγιάς θα είναι στο πλατό. Υπάρχουν άλλα πράγματα για τα οποία μπορώ να ασκώ κριτική και να έχω πρόβλημα. Η ενημέρωσή μου για το live γίνεται από το ραδιοταξί και μετά από τους ανθρώπους της εκπομπής».

Και πρόσθεσε: «Για τον ρόλο μου στο J2US ίσως να με ενημερώσει πάλι ο ταξιτζής πηγαίνοντας στο studio».

Αναφορικά με την συνεργασία του με το ΣΚΑΙ και τον Νίκο Κοκλώνη αποκάλυψε: «Το συμβόλαιό μου είναι για μία εκπομπή. Με τον Νίκο Κοκλώνη κάναμε μια μεγάλη συζήτηση να είμαι guest στην εκπομπή του Just the two of us την επόμενη εβδομάδα. Τυπική πρόταση για το House of Fame δεν μου έχει γίνει, εμμέσως όμως μου το είπαν».

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα

Ανδρέας Μικρούτσικος: Μετά το τέλος του Big Brother τον πάνε σε άλλο ριάλιτι! Η πρόταση έκπληξη

To Big Brother σε μια εβδομάδα ακριβώς φτάνει στο τέλος του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα αποχωρήσει ξανά από την τηλεόραση ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Μάλιστα, αποκαλύφθηκε ότι έγινε στον ίδιο μια πρόταση έκπληξη!

Το πρωί του Σαββάτου η δημοσιογράφος του Έλα Χαμογέλα, Ναταλία Ανδρικοπούλου, ανακοίνωσε πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος βρίσκεται σε συζητήσεις με το νέο ριάλιτι που σύντομα θα προβληθεί, House of Fame.

Ωστόσο, δεν υπάρχει στο τραπέζι η πρόταση για να το παρουσιάσει, αλλά για να αναλάβει τον ρόλο του μέντορα, ο οποίος θα συμβουλεύει και θα καθοδηγεί τους διαγωνιζόμενους ενώ άλλα πρόσωπα φωτιά είναι υποψήφια για να βρίσκονται στο τιμόνι του ριάλιτι.

Δείτε παραπάνω στο ακόλουθο βίντεο