Συγκλονίζει ο Γιώργος Χρανιώτης: «Ήταν η στιγμή που φοβήθηκα περισσότερο στη ζωή μου»

Αδιανόητη αποκάλυψη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Συγκλονίζει ο Γιώργος Χρανιώτης: «Ήταν η στιγμή που φοβήθηκα περισσότερο στη ζωή μου»

Ο Γιώργος Χρανιώτης μίλησε το μεσημέρι της Κυριακής στο Dot και αποκάλυψε την στιγμή που φοβήθηκε περισσότερο από ποτέ για την ζωή του.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε αρχικά για την συμμετοχή του στο DWTS αλλά και στην παρτενέρ του Τζένη Νικολέντζου: «Δεν πέρασα καθόλου καλά στο DWTS. Δεν είχα καθόλου καλή χημεία με τη χορεύτρια που με βοηθούσε, αλλά καθόλου και νομίζω έμεινα 2-3 επεισόδια. Όχι, όχι δεν είχα περάσει καθόλου καλά!».

Ο Γιώργος Χρανιώτης μίλησε και για την εμπειρία του στο Survivor και αποκάλυψε: «Μπορώ να μιλάω μια ώρα για το Survivor. Θυμάμαι ότι έτρωγα το βούτυρο με τα δάχτυλα, κάποια τσιγάρα που καπνίζαμε με τον Ντάνο κρυφά, ήταν πολύ ωραίες στιγμές αυτές που πηγαίναμε στη ζούγκλα για να μπορέσουμε να καπνίσουμε. Αν πρέπει να επιλέξω μια στιγμή, θα επιλέξω αυτή που χάθηκα μέσα στο δάσος.

Βγήκα 5-6 φορές εκτός ορίων για να φέρω φαγητά στα παιδιά, δεν είναι ευχάριστη ανάμνηση, είναι ίσως η στιγμή που φοβήθηκα περισσότερο στη ζωή μου και που σκεφτόμουν τη μάνα μου που μου έλεγε ότι είμαι τρελός. Χάθηκα νύχτα, μέσα στο δάσος, χωρίς μονοπάτι, έχοντας φύγει από το παιχνίδι, οι ρεπόρτερ με έψαχναν και εγώ ήξερα ότι αν με δαγκώσει ένα φίδι θα πεθάνω σαν το σκυλί στ' αμπέλι.

Τελικά, βρήκα το μονοπάτι, δεν ξέρω πώς, άφησα τα φαγητά και δεν μπορούσα να φάω από την ένταση, ήμουν τόσο φορτισμένος που δεν μπορούσα να σκεφτώ το φαγητό» κατέληξε λέγοντας ο Γιώργος Χρανιώτης ο οποίος συγκίνησε με την ανάρτηση του.

Γιώργος Χρανιώτης: Εξομολογείται - Αυτός είναι ο λόγος που κυκλοφορεί με φακό στο σπίτι!

Στην κάμερα της Φωλιάς των Κου Κου μίλησε ο Γιώργος Χρανιώτης ο οποίος αναφέρθηκε στο γεγονός ότι έγινε πατέρας για πρώτη φορά αλλά και στο πόσο θαύμασε τον Θανάση Ευθυμιάδη για τον πυρρίχιο που χόρεψε στην βροχή πριν από κάποιες ημέρες.

Ο ηθοποιός δήλωσε:

«Θέλω να υπάρχει πολύ ήσυχη ατμόσφαιρα μέσα στο σπίτι και βάζω μουσικές. Το βράδυ δεν θέλω να υπάρχουν φώτα ούτε ο μικρός, οπότε κατά τις 10 βάζω ένα φακό στο κεφάλι αν θέλω να φάω ή να κάνω διάταση ή να διαβάσω κάτι.
Η γυναίκα μου με βρίσκει σέξυ, μπορεί να έχει φετίχ με ανθρακωρύχους. Το μόνο που δεν κάνω είναι να θηλάσω, παρόλα αυτά νομίζω ότι ζηλεύω εσάς τις γυναίκες που έχετε κι αυτό και με τη γέννα.» Δείτε την ερωτική εξομολόγηση της Γεωργίας Αβασκαντήρα στον Χρανιώτη!

Για τη σχέση του με τη φύση και τον Θανάση Ευθυμιάδη ανέφερε: «Μιλούσα με τον Θανάση Ευθυμιάδη κι αυτός είναι. Αυτό που έδειξε αυτό είναι. Κι εμένα προσωπικά που τον ήξερα τόσα χρόνια και δεν ήξερα αυτήν την πτυχή του και χαίρομαι πάρα πολύ που μου την έδειξε.

Μακάρι να ήμουν δίπλα του να χορέψω με πολύ άτσαλο τρόπο γιατί δεν ξέρω να χορεύω πυρρίχιο αλλά θα έμπαινα μέσ στη βροχή να χορέψω. Με αυτό που έκανε μου έδωσε πολύ μεγάλη δύναμη.»