Εξελίξεις με τον Αντώνη Κανάκη και το OPEN

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Εξελίξεις με τον Αντώνη Κανάκη και το OPEN

O Αντώνης Κανάκης και η αγαπημένη του παρέα επιστρέφουν μετά από αρκετό καιρό στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στο OPEN.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Έλα Χαμογέλα, οι Ράδιο Αρβύλα θα μεταδίδονται καθημερινά στις 8 με ζωντανή μετάδοση από τη Θεσσαλονίκη ενώ κυκλοφόρησε και το πρώτο τρέιλερ.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος της εκπομπής Ναταλία Ανδρικοπούλου είπε χαρακτηριστικά: «Το Ράδιο Αρβύλα θα μεταδίδεται καθημερινά στις 8 το βράδυ με ωριαία διάρκεια και θα βγαίνει ζωντανά από την Θεσσαλονίκη. Θα διατηρήσει αρκετά από τα δομικά χαρακτηριστικά που είχε με την γνωστή σατιρική ματιά που ξέρουμε. Με την ίδια, βέβαια, παρέα. Τον Γιάννη Σερβετά, τον Χρήστο Κιούση και τον Στάθη Παναγιωτόπουλο».

«Η μουσική θα είναι αναπόσπαστο κομμάτι και πάλι του Ράδιο Αρβύλα. Αν θυμάστε, στο τέλος κάθε επεισοδίου, μας παρουσίαζαν καινούργια γκρουπ και καλλιτέχνες ακόμα και από το εξωτερικό. Η στήλη αυτή θα διατηρηθεί, αλλά θα είναι στο τελευταίο επεισόδιο της εβδομάδας κάθε Παρασκευή».

«Πέντε φορές την εβδομάδα θα είναι το Ράδιο Αρβύλα και δύο φορές το Βινύλιο. Όσον αφορά το Βινύλιο θα επιστρέψει και αυτό στην late night ζώνη, γύρω στις 12 παρά, δύο φορές την εβδομάδα. Δεν έχουν κλειδώσει οι ημέρες μετάδοσης αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα είναι στα μέσα της εβδομάδας. Θα συνεχίσει λίγο πολύ στους δρόμους που το έχουμε μάθει» κατέληξε λέγοντας η δημοσιογράφος του Έλα Χαμογέλα.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα

Αντώνης Κανάκης: Η πρώτη του ανακοίνωση για την επιστροφή στην τηλεόραση - "Ξέρετε τι σημαίνει αυτό..."

Είναι πια επίσημο ότι ο Αντώνης Κανάκης και όλη η παρέα του Ράδιο Αρβύλα και Βινυλίου επιστρέφει στο OPEN. O παρουσιαστής δημοσίευσε ένα βίντεο στο κανάλι του στο youtube ώστε να ετοιμάσει το περιβάλλον.

«Θέλουμε ειλικρινά να σας πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί όλο αυτό το χρονικό διάστημα που δεν είμαστε στον τηλεοπτικό αέρα μας έχετε βομβαρδίσει με τα μηνύματά σας και μας ζητάτε συνεχώς να επιστρέψουμε στην τηλεόραση.

Έχει ήδη ανακοινωθεί, αλλά σας το ανακοινώνουμε και από εδώ ότι έχουμε πάρε την απόφαση να επιστρέψουμε τηλεοπτικά και με το Ράδιο Αρβύλα και με το Βινύλιο και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον Ιανουάριο. Ξέρετε τι σημαίνει αυτό; Ότι κάθε μέρα θα ακούσει κρύο ανέκδοτο», είπε ο Αντώνης Κανάκης. Δείτε ακόμα την επίσημη ανακοίνωση του OPEN.