Η Σία έβγαλε στην φόρα φωτογραφία από τα παρασκήνια του The Bachelor λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή της

Πρωταγωνιστής ο Βασιλάκος

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Σία έβγαλε στην φόρα φωτογραφία από τα παρασκήνια του The Bachelor λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή της

Μετά την επεισοδιακή της αποχώρηση από την βίλα του The Bachelor, η Σία Βοσκανίδου έχει πάρει φόρα με τις αναρτήσεις! Πριν από λίγες ώρες ανέβασε σε στόρι μια φωτογραφία από τα παρασκήνια του ριάλιτι που είναι στο πλευρό του Βασιλάκου!

Αυτή είναι η φωτογραφία που ανέβασε η Σία από το The Bachelor

Σία Βοσκανίδου The Bachelor alpha

Δείτε εδώ την φωτογραφία που ανέβασε ο Παναγιώτης Βασιλάκος μαζί της!

Αδιανόητο! Δεν θα πιστέψετε τι έκανε η Σία μετά την αποχώρηση της από το Bachelor

Στη χθεσινή Τελετή των Ρόδων του The Bachelor η κοπέλα που δεν κατάφερε να κερδίσει την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου αλλά ούτε και το πολυπόθητο τριαντάφυλλο ήταν η Σία Βοσκανίδου. Μάλιστα, η καλλονή μελαχρινή προχώρησε σε μια αδιανόητη δημόσια κίνηση λίγο μετά την λήξη του επεισοδίου!

Η Σία αποφάσισε να μοιραστεί την εμπειρία και την ερωτική της απογοήτευση.. δημόσια αναρτώντας ένα μακροσκελές κείμενο στο Thank You Next, ένα γκρουπ στους Facebook στο οποίο οι χρήστες μοιράζονται τα αποτυχημένα ραντεβού και τις ερωτικές απογοητεύσεις τους.

Φυσικά, το post της Σίας στο γκρουπ απέσπασε σε μόλις λίγα δευτερόλεπτα χιλιάδες σχόλια και likes!

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της

“Ήμουν το πρώτο του ραντεβού. Με πήγε βόλτα με σκάφος, μου χάρισε ένα υπέροχο φόρεμα. Μου ετοίμασε δείπνο στην παραλία πλάι στο κύμα, με βιολιά να παίζουν μόνο για εμάς τους δύο, ενώ το φεγγάρι καθρεφτιζόταν στη θάλασσα. Χορέψαμε αγκαλιά υπό το φως των κεριών, ενώ εκεί που έσκαγε το κύμα, μας χάιδευε τα πόδια. Του τραγούδησα όσα μου έβγαζαν τα μάτια του.

Το πρώτο μας φιλί ήταν τρυφερό και εκείνη τη νύχτα θα τη θυμάμαι για πάντα ως την πιο ονειρική της ζωής μου. Του ανοίχτηκα, μοιράστηκα συναισθήματα πρωτόγνωρα, τον ερωτεύτηκα αληθινά και ο έρωτάς μου με έπνιγε τόσο που δεν σταματούσα να το φωνάζω δυνατά. Το βλέμμα του μου έλεγε ότι είμαι η μία και μοναδική, παρόλο που οι πράξεις κι οι επιλογές του καμιά φορά με αποπροσανατόλιζαν.

Για χάρη του τόλμησα πράγματα που φοβόμουν και επέμεινα να τον διεκδικώ παρόλο που δεν τον έχω ξανακάνει για κανέναν. Τελικά, μου έδωσε ΤΥΝ γιατί έβλεπε κι άλλες τέσσερις. Παναγιώτη, να ξέρεις πως σ’ ερωτεύτηκα, αλλά δε θα ξεχάσω ποτέ ότι με πρόδωσες γι’ αυτές. ΥΓ. Κανείς δε λέει όχι στη θεά Σία”.

η κίνηση της Σίας μετά την αποχώρηση της από το Bachelor