GNTM 3 Spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί ένα βήμα πριν τον τελικό

Μεγάλη ανατροπή!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 3 Spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί ένα βήμα πριν τον τελικό

Σήμερα το βράδυ θα δούμε στις οθόνες μας τον μεγάλο ημιτελικό του GNTM 3 και λίγες ώρες πριν βγει στον αέρα σας έχουμε ένα πολύ δυνατό spoiler για τον παίκτη που θα αποχωρήσει και δε θα καταφέρει να φτάσει στον τελικό του διαγωνισμού.

Πολλά έχουν ακουστεί για την τελική τετράδα του διαγωνισμού και σήμερα έφτασε η ώρα να μάθουμε ποιοι είναι αυτοί που θα διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο.

Μετά από μία φωτογράφιση που θυμίζει... James Bond, ένας διαγωνιζόμενος δε θα καταφέρει να πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο για τον τελικό και αυτός δεν είναι άλλος από τον Έντουαρντ, ο οποίος μάλιστα μάθαμε πως πρωταγωνιστεί σε καθημερινή διαφήμιση. Δείτε τη εδώ.

GNTM Έντουαρντ αποχώρηση

GNTM 3: Ο μεγάλος ημιτελικός, η απαιτητική δοκιμασία και η αποχώρηση!

Ο μεγάλος ημιτελικός του GNTM 3 είναι γεγονός και όλοι περιμένουν της 15η Δεκεμβρίου που θα αποκαλυφθεί ο μεγάλος νικητής! Ωστόσο πριν τον μεγάλο νικητή θα δούμε ποιος είναι αυτός που θα φτάσει στη πηγή αλλά δεν θα πιεί νερό.

Την Δευτέρα οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν τον ημιτελικό, στον οποίο οι πέντε παίκτες που έχουν απομείνει στο σπίτι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στην δοκιμασία. Ο λόγος για τον Ηρακλή, την Παρασκευή, τον Ανδρέα, τον Αιμιλιάνο και τον Έντουαρντ.

Μάλιστα, το Star έδωσε στην κυκλοφορία το τρέιλερ του ημιτελικού, στο οποίο ακούμε κάτι που δεν περιμέναμε.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Καράβας ανακοίνωσε πως στον μεγάλο τελικό θα βρεθούν τέσσερις παίκτες αντί για τρεις που ήταν στους προηγούμενους κύκλους.

Ποιος θα είναι αυτός που θα αποχωρήσει και ποιοι τέσσερις θα περάσουν στον τελικό; Ωστόσο, στο τρέιλερ παρατηρήσαμε και μια απουσία. Πιο αναλυτικά από το πλατό λείπει ο Άγγελος Μπράτης, ο οποίος θα εμφανιστεί μέσω skype. Στο μεταξύ, δείτε εδώ την γυμνή φωτογραφία της Ρασέλ και του Δημοσθένη που κατέβηκε αμέσως από το διαδίκτυο!

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

TAGS