Τα πάνω κάτω στον τελικό του GNTM 3 - Βήμα βήμα όλες οι διαδικασίες

Τι θα δούμε την Τρίτη;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τα πάνω κάτω στον τελικό του GNTM 3 - Βήμα βήμα όλες οι διαδικασίες

Αύριο το βράδυ πρόκειται να παρακολουθήσουμε τον μεγάλο τελικό του GNTM 3 και όπως όλα δείχνουν θα έρθουν τα πάνω κάτω. Η εκπομπή Στην φωλιά των ΚουΚου, περιέγραψε βήμα βήμα τις διαδικασίες που θα ακολουθηθούν.

Σήμερα το βράδυ θα αποχωρήσει ένας διαγωνιζόμενος και έτσι αντί για τρία άτομα στον τελικό θα περάσουν τέσσερα- δείτε εδώ ποιος παίκτης φεύγει απόψε.

Οι 4 φιναλίστ του τελικού θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν δύο συμπαίκτες τους οι οποίοι θα τους υποστηρίζουν καθ' όλη τη διάρκεια των δοκιμασιών ενώ την ίδια στιγμή θα δούμε να επιστρέφουν 15 παίκτες προκειμένου να τους δυσκολέψουν.

GNTM 3: Ο μεγάλος ημιτελικός, η απαιτητική δοκιμασία και η αποχώρηση!

Ο μεγάλος ημιτελικός του GNTM 3 είναι γεγονός και όλοι περιμένουν της 15η Δεκεμβρίου που θα αποκαλυφθεί ο μεγάλος νικητής! Ωστόσο πριν τον μεγάλο νικητή θα δούμε ποιος είναι αυτός που θα φτάσει στη πηγή αλλά δεν θα πιεί νερό.

Την Δευτέρα οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν τον ημιτελικό, στον οποίο οι πέντε παίκτες που έχουν απομείνει στο σπίτι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στην δοκιμασία. Ο λόγος για τον Ηρακλή, την Παρασκευή, τον Ανδρέα, τον Αιμιλιάνο και τον Έντουαρντ.

Μάλιστα, το Star έδωσε στην κυκλοφορία το τρέιλερ του ημιτελικού, στο οποίο ακούμε κάτι που δεν περιμέναμε.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Καράβας ανακοίνωσε πως στον μεγάλο τελικό θα βρεθούν τέσσερις παίκτες αντί για τρεις που ήταν στους προηγούμενους κύκλους.

Ποιος θα είναι αυτός που θα αποχωρήσει και ποιοι τέσσερις θα περάσουν στον τελικό; Ωστόσο, στο τρέιλερ παρατηρήσαμε και μια απουσία. Πιο αναλυτικά από το πλατό λείπει ο Άγγελος Μπράτης, ο οποίος θα εμφανιστεί μέσω skype. Στο μεταξύ, δείτε εδώ την γυμνή φωτογραφία της Ρασέλ και του Δημοσθένη που κατέβηκε αμέσως από το διαδίκτυο!

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.