«Λύγισε» στον αέρα του T-Live η Τατιάνα Στεφανίδου - «Είναι δραματικό...»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Λύγισε» στον αέρα του T-Live η Τατιάνα Στεφανίδου - «Είναι δραματικό...»

Η Τατιάνα Στεφανίδου μίλησε με τον Γιώργο Τσαλίκη σήμερα στην εκπομπή της και δε δίστασε να «λυγίσει» στον αέρα του T-Live καθώς αναφέρθηκε στην δραματική κατάσταση που βιώνουμε με τα μέτρα κορωνοϊού, τα οποία μας κρατούν μακριά από αγαπημένα μας πρόσωπα.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τα φετινά Χριστούγεννα και σχολίασε πως η δική του οικογένεια που αποτελείται από πολλά μέλη θα αναγκαστεί να γιορτάσει χωριστά.

Παράλληλα εξήγησε πως μέσα από την εκπομπή του στο ραδιόφωνο θέλει να προσφέρει παρηγοριά στον κόσμο που ακούει από το σπίτι.

«Καλά κάνεις και μας κάνεις λίγο να χαλαρώνουμε και να γελάμε γιατί ήμουν στο παρα πέντε να με πιάσουν τα ζουμιά γιατί έχω κι εγώ να δω τους γονείς μου δέκα μήνες, έχουν πάει στο χωριό στην Εύβοια.

Αυτό είναι ένα θέμα πολύ δύσκολο γιατί κακά τα ψέματα είναι τα πρώτα Χριστούγεννα που θα περάσουμε μακριά απ΄τους γονείς μας, απ΄τις γιαγιάδες, απ' τους παππούδες το οποίο είναι δραματικό γιατί είναι και μεγάλοι άνθρωποι και τους πολύ μεγάλους ανθρώπους πρέπει κανείς να μπορεί να έχει την ευκαιρία να τους χαίρεται, γιατί οι μέρες και τα χρόνια περνάνε, δεν ξέρεις τι συμβαίνεi, οπότε και η κάθε στιγμή που περνάς μαζί τους τα Χριστούγεννα είναι πάρα πολύ σημαντική», είπε χαρακτηριστικά η Τατιάνα Στεφανίδου εμφανώς συγκινημένη.

Τατιάνα Στεφανίδου εκπομπή

Η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, T-Live, έκανε πρεμιέρα πριν από λίγο καιρό. Δείτε εδώ τα πρώτα δείγματα από τα νούμερα τηλεθέασης.

Τατιάνα Στεφανίδου - Νίκος Ευαγγελάτος: Σαν παλάτι το σπίτι τους! Κατάλευκα όλα τα έπιπλα

Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της Ελληνικής showbiz και έχουν από τα πιο εντυπωσιακά σπίτια όσον αφορά την διακόσμηση. Το εσωτερικό του, μοιάζει με παλάτι λόγω των λευκών επίπλων.

Αρκετές φορές η παρουσιάστρια μέσα από αναρτήσεις της, μας έχει δείξει διάφορους χώρους του σπιτιού της και έχουμε μείνει με το στόμα ανοιχτό με την διακόσμηση που σίγουρα έχει επιμεληθεί η ίδια.

Ενώ, μας έχει δείξει και το σπίτι που μένει ο γιος της, Νίκος, στο εξωτερικό όπου σπουδάζει. Είναι vintage και έχει μαγευτική θέα.

Πριν από λίγες ώρες λοιπόν, η Τατιάνα Στεφανίδου, μας έδειξε ακόμη ένα χώρο του σπιτιού της, όπου όλα τα έπιπλα είναι κατάλευκα. Όπως μπορούμε να καταλάβουμε πρόκειται για κάποιο από τα υπνοδωμάτια.

Τατιάνα Στεφανίδου Νίκος Ευαγγελάτος σπίτι