«Σούσουρο» στο Instagram με την νέα ανάρτηση του Άγγελου Λάτσιου

Τι ανέβασε;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Σούσουρο» στο Instagram με την νέα ανάρτηση του Άγγελου Λάτσιου

Κανονικό «σούσουρο» έχει επικρατήσει στον κόσμο του Instagram με τη νέα ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό ο Άγγελος Λάτσιος, με την οποία έφερε πολλά γέλια σε όλους τους διαδικτυακούς του φίλους.

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου δεν είναι τόσο ενεργός στα social media και έτσι κάθε του ανάρτηση αποτελεί θέμα συζήτησης.

Αυτή τη φορά ανέβασε μία φωτογραφία από τη γνωστή σελίδα που μετατρέπει ελληνικές εκφράσεις σε αγγλικές και αναφέρθηκε στον καιρό ο οποίος εδώ και μέρες είναι βροχερός. Τις προάλλες βέβαια σε πιο σοβαρό κλίμα, ο Άγγελος Λάτσιος ανέβασε μία φωτογραφία με την οποία προκάλεσε ρίγη συγκίνησης στους διαδικτυακούς του φίλους.

Άγγελος Λάτσιος instagram

Θύελλα αντιδράσεων με τις νέες φωτογραφίες του Άγγελου Λάτσιο - Μίλησε δημόσια για να ξεκαθαρίσει η αλήθεια

Εδώ και μερικές ώρες επικρατεί θύελλα αντιδράσεων με μερικές νέες φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Άγγελος Λάτσιος. Μάλιστα, ο γιος της Ελένης Μενεγάκη θέλησε να μιλήσει δημόσια προκειμένου να ξεκαθαρίσει όλη την αλήθεια.

Οι μέρες που ζούμε είναι εξαιρετικά περίεργες τόσο λόγω της καραντίνας όσο και του μεγάλου αριθμού κρουσμάτων και διασωληνωμένων στη χώρα.

Έτσι, όταν ο Άγγελος Λάτσιος ανέβασε μία φωτογραφία από μία συνάθροιση σε σπίτι, δέχθηκε πολλά μηνύματα από τους διαδικτυακούς του φίλους. Για να ξεκαθαρίσει λοιπόν πως δεν συνωστίστηκε και πως τήρησε και με το παραπάνω τα μέτρα που έχουν επιβληθεί, ο Άγγελος Λάτσιος ανέβασε μία νέα φωτογραφία στην οποία κύκλωσε την ημερομηνία κατά την οποία είχε τραβηχθεί. Δείτε εδώ το υπέροχο δέντρο που είχε στολίσει ο Άγγελος Λάτσιος μαζί με τον μπαμπά του.

Άγγελος Λάτσιος συνωστισμόςΆγγελος Λάτσιος instagram

Άγγελος Λάτσιος: Το σχόλιο στην ανάρτηση της μητέρας του, Ελένης και οι αντιδράσεις

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Άγγελος Λάτσιος είναι καθημερινοί χρήστες του Instagram και συχνά σχολιάζει ο ένας στην ανάρτηση του άλλου. Έτσι έκανε και χθες ο γιος της, όταν έγραψε κάτω από την ανάρτηση με τον Ματέο Παντζόπουλο και έφερε πολλές αντιδράσεις από τους θαυμαστές της με τα likes που του έκαναν.

Η παρουσιάστρια, στόλισε το σπίτι και μπήκαν οικογενειακώς στο κλίμα των Χριστουγέννων με τον Άγγελο Λάτσιο με το που είδε την ανάρτηση, να σπεύδει να σχολιάσει.

Συγκεκριμένα, κάτω από τις φωτογραφίες της, της έβαλε πολλά δεντράκια στολισμένα με τους διαδικτυακούς της φίλους με το είδαν το σχόλιο να του απαντούν και να του κάνουν likes.

Άγγελος Λάτσιος Ελένη Μενεγάκη instagram

Δείτε εδώ και κάτι φωτογραφίες του Άγγελου που κυκλοφόρησαν προσφάτως!