Καλό Μεσημεράκι: Τίτλοι τέλους στον ΣΚΑΙ λόγω Χριστουγέννων! Πότε θα προβληθεί η τελευταία εκπομπή

Δείτε εδώ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Καλό Μεσημεράκι: Τίτλοι τέλους στον ΣΚΑΙ λόγω Χριστουγέννων! Πότε θα προβληθεί η τελευταία εκπομπή

Το μεσημέρι της Δευτέρας ο Νίκος Μουτσινάς ανακοίνωσε την δυσάρεστη είδηση αναφορικά με τους τίτλους τέλους της εκπομπής του, Καλό Μεσημέρακι.

Ευτυχώς, το τέλος δεν είναι οριστικό αλλά παροδικό και αυτό λόγω Χριστουγέννων. Ο παρουσιαστής της μεσημεριανής εκπομπής του ΣΚΑΙ είπε χαρακτηριστικά:

«Παρασκευή θα πάμε κι εμείς σε μια ωραία παύση. Να μπούμε κι εμείς λίγο στο κλίμα. Να βγούμε να ξεχυθούμε σε… κανέναν δρόμο μέχρι την πυλωτή»

«Την Παρασκευή όμως έχουμε ετοιμάσει μια θεατράρα» τόνισε για το φινάλε της εκπομπής ενώ ανακοίνωσε, εκτός την παύση της εκπομπής, και κάποια ευχάριστα νέα!

Αναμένουμε με ανυπομονησία ξανά την εκπομπή από το νέο έτος!

Η απάντηση του Νίκου Μουτσινά μετά το σάλο που δημιουργήθηκε με την αστυνομία

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Νίκος Μουτσινάς ανέβασε ένα μικρό κείμενο μέσα από το οποίο απάντησε στο σάλο που δημιουργήθηκε από εχθές με την ελληνική αστυνομία η οποία κατήγγειλε τον παρουσιαστή για τη διασπορά fake news.

Σήμερα το πρωί, εμφανίστηκε στην εκπομπή Happy Day, ο Σταύρος Μπαλάσκας, συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ, και είπε χαρακτηριστικά:

«Κάπου πρέπει να παραπλανήθηκε. Η ανακοίνωση της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων βορειοανατολικής Αττικής αναφέρει ότι ο κύριος Νίκος Μουτσινάς λέει ψέματα, ότι κάνει διασπορά ψευδών ειδήσεων. Είναι ψευδή όλη η καταγγελία του κυρίου Μουτσινά και γ’ αυτό υπάρχουν επιπτώσεις. Δεν αποδεικνύεται πως συνέβη ένα τέτοιο γεγονός ούτε από τα έγγραφα ούτε από τα εισαγόμενα του τμήματος.

Αν είχε συμβεί κάτι τέτοιο από συναδέλφους αστυνομικούς είναι πάρα πολύ σοβαρό. Επιλαμβάνονται οι εσωτερικές υποθέσεις, επιλαμβάνεται το ανηλίκων, επιλαμβάνεται ο εισαγγελέας… Οι συνάδελφοι και η διοίκηση του τμήματος έχουν τεράστιες επιπτώσεις.

Αυτά δεν είναι απλά πράγματα να τα γράφουμε σε ένα μπλογκ ή στο Instagram. Δεν συνέβη κάτι τέτοιο και το λέω κατηγορηματικά. Είναι fake news. Καλώ δημόσια τον εξαίρετο αυτόν καλλιτέχνη να βγει και να ζητήσει συγγνώμη από τους αστυνομικούς». Την ίδια στιγμή, ο Νίκος Μουτσινάς δέχθηκε και ένα βέτο από τον ΑΝΤ1.

Η απάντηση του Νίκου Μουτσινά για την ελληνική αστυνομία

«Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη για την χθεσινή μου ανάρτηση σχετικά με το συμβάν στο αστυνομικό τμήμα Ψυχικού. Δεν ήταν πρόθεσή μου να μεταφέρω ψευδείς ειδήσεις αλλά να υπογραμμίσω συμπεριφορές οι οποίες δεν αρμόζουν σε ένα καθεστώς δημοκρατίας, σύμφωνα πάντα με την προσωπική μου άποψη. Ενημερώθηκα σήμερα ότι αυτό το συμβάν δεν έχει συμβεί γι αυτό ζητώ συγγνώμη για οποιαδήποτε αναστάτωση», έγραψε ο Νίκος Μουτσινάς.

Νίκος Μουτσινάς αστυνομία