Ευχάριστα για τον Νίκο Μουτσινά - Το ανακοίνωσε για πρώτη φορά χθες το απόγευμα...

Η Βερβερίτσα επιστρέφει

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ευχάριστα για τον Νίκο Μουτσινά - Το ανακοίνωσε για πρώτη φορά χθες το απόγευμα...

Τα νέα που έκανε γνωστά ο Νίκος Μουτσινά χθες Κυριακή 13/12 το απόγευμα είναι πολύ ευχάριστα. Για πρώτη φορά ανακοίνωσε πως η Βερβερίτσα επιστρέφει, αυτή τη φορά ωστόσο online.

Συγκεκριμένα, η θεατρική παράσταση που πολύς κόσμος αγάπησε, αφού δεν μπορεί να ανέβει και πάλι στο σανίδι θα προβληθεί μέσω live streaming.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για την παράσταση του Νίκου Μουτσινά

Η People Entertainment Group παρουσιάζει την παράσταση που έσπασε τα ταμεία σε όλη την Ελλάδα! Η “Βερβερίτσα” ετοιμάζει την πρώτη της διαδικτυακή προβολή, διαθέσιμη σε όλο τον κόσμο!

Η απίστευτη φαρσοκωμωδία σε κείμενο και σκηνοθεσία του Νίκου Μουτσινά με συμπρωταγωνίστρια τη Μαρία Σολωμού και τη Ματίνα Νικολάου, υπόσχεται απροσποίητο και άφθονο γέλιο. Ευφυέστατο κείμενο με απίθανους διαλόγους, pop art σκηνικά, εντυπωσιακοί φωτισμοί και ευφάνταστα κοστούμια συνθέτουν το μοναδικό σκηνικό της παράστασης!

«Βερβερίτσα»: θηλυκό, μικρό θηλαστικό της οικογένειας των σκίουρων… ή αλλιώς μια παράδοξη ιστορία καθημερινής τρέλας!

Νίκος Μουτσινάς Βερβερίτσα online

Λίγα λόγια για το έργο

Μία βερβερίτσα γίνεται η αιτία για μία σειρά αστείων και τρομακτικών γεγονότων που συμβαίνουν στον Μενέλαο Φονιά (Νίκο Μουτσινά) και στη γυναίκα του Άννα-Μαρίζα Φονιά (Μαρία Σολωμού). Το ζευγάρι, μετά από πολλές συνεδρίες σε σύμβουλο γάμου, αποφασίζει να πάει στα γενέθλια της αδελφής του Μενέλαου και χάνεται σε ένα δάσος.

Στην προσπάθεια να βρουν τον δρόμο της επιστροφής, χτυπάνε με το αυτοκίνητό τους τη Βερβερίτσα στη μέση του πουθενά και το μόνο που βρίσκεται κοντά τους είναι το σπίτι της Αινχόνχεν (Ματίνα Νικολάου), όπου ζει με τις αδελφές της: την Αινχόνχεν (Φανή Γεωργακοπούλου) η οποία είναι μουγκή, την Αινχόνχεν (Στέλλα Ρουσάκη) η οποία είναι τυφλή και την Αινχόνχεν (Νικόλ Παναγιώτου) η οποία μιλάει όλες τις γλώσσες του κόσμου! Θα καταφέρουν να βγουν από το σπίτι ζωντανοί;

Το έργο του Νίκου Μουτσινά, ο οποίος έχει αναδειχθεί σε μετρ της μαύρης κωμωδίας, αφουγκράζεται τις ανησυχίες και τα προβλήματα των σύγχρονων ζευγαριών και τα μετατρέπει σε ξεκαρδιστικές σκηνές πάνω στο θεατρικό σανίδι.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

Πρεμιέρα: Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2020 στις 21:00

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2020 στις 12:00, 18:00 & 21:00

Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2020 στις 12:00, 18:00 & 21:00

Να σημειώσουμε επίσης, πως αποκαλύφθηκε όλη η αλήθεια για τη σχέση του με την Μαρία Ηλιάκη.

Η απάντηση του Νίκου Μουτσινά μετά το σάλο που δημιουργήθηκε με την αστυνομία

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Νίκος Μουτσινάς ανέβασε ένα μικρό κείμενο μέσα από το οποίο απάντησε στο σάλο που δημιουργήθηκε από εχθές με την ελληνική αστυνομία η οποία κατήγγειλε τον παρουσιαστή για τη διασπορά fake news.

Σήμερα το πρωί, εμφανίστηκε στην εκπομπή Happy Day, ο Σταύρος Μπαλάσκας, συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ, και είπε χαρακτηριστικά:

«Κάπου πρέπει να παραπλανήθηκε. Η ανακοίνωση της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων βορειοανατολικής Αττικής αναφέρει ότι ο κύριος Νίκος Μουτσινάς λέει ψέματα, ότι κάνει διασπορά ψευδών ειδήσεων. Είναι ψευδή όλη η καταγγελία του κυρίου Μουτσινά και γ’ αυτό υπάρχουν επιπτώσεις. Δεν αποδεικνύεται πως συνέβη ένα τέτοιο γεγονός ούτε από τα έγγραφα ούτε από τα εισαγόμενα του τμήματος.

Αν είχε συμβεί κάτι τέτοιο από συναδέλφους αστυνομικούς είναι πάρα πολύ σοβαρό. Επιλαμβάνονται οι εσωτερικές υποθέσεις, επιλαμβάνεται το ανηλίκων, επιλαμβάνεται ο εισαγγελέας… Οι συνάδελφοι και η διοίκηση του τμήματος έχουν τεράστιες επιπτώσεις.

Αυτά δεν είναι απλά πράγματα να τα γράφουμε σε ένα μπλογκ ή στο Instagram. Δεν συνέβη κάτι τέτοιο και το λέω κατηγορηματικά. Είναι fake news. Καλώ δημόσια τον εξαίρετο αυτόν καλλιτέχνη να βγει και να ζητήσει συγγνώμη από τους αστυνομικούς». Την ίδια στιγμή, ο Νίκος Μουτσινάς δέχθηκε και ένα βέτο από τον ΑΝΤ1.

Η απάντηση του Νίκου Μουτσινά για την ελληνική αστυνομία

«Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη για την χθεσινή μου ανάρτηση σχετικά με το συμβάν στο αστυνομικό τμήμα Ψυχικού. Δεν ήταν πρόθεσή μου να μεταφέρω ψευδείς ειδήσεις αλλά να υπογραμμίσω συμπεριφορές οι οποίες δεν αρμόζουν σε ένα καθεστώς δημοκρατίας, σύμφωνα πάντα με την προσωπική μου άποψη. Ενημερώθηκα σήμερα ότι αυτό το συμβάν δεν έχει συμβεί γι αυτό ζητώ συγγνώμη για οποιαδήποτε αναστάτωση», έγραψε ο Νίκος Μουτσινάς.

Νίκος Μουτσινάς αστυνομία