Το βέτο του ΑΝΤ1 στον Νίκο Μουτσινά - Τι συμβαίνει;

Μετά τον ALPHA και στο STAR

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το βέτο του ΑΝΤ1 στον Νίκο Μουτσινά - Τι συμβαίνει;

Μετά τον ALPHA και το STAR, τώρα και ο ΑΝΤ1 άσκησε βέτο στον Νίκο Μουτσινά να μην προβάλει στο Καλό Μεσημεράκι, spoilers για την επιτυχημένη δραματική σειρά «Άγριες Μέλισσες».

Συγκεκριμένα, τα κανάλια ζήτησαν από τον παρουσιαστή να μην δίνει on air λεπτομέρειες για το The Bachelor, το GNTM 3 αλλά και το σήριαλ.

Το γεγονός αυτό σχολίασαν στην εκπομπή «Στην φωλιά των Κου Κου», με την Κατερίνα Καραβάτου να αναφέρει πως σε αυτές τις δουλειές, εργάζονται πολλά άτομα και ο στόχος της κάθε παραγωγής είναι να διαφυλάξει τις εξελίξεις γύρω από το σίριαλ ή το αντίστοιχο ριάλιτι, κρατώντας έτσι σε αναμονή τους τηλεθεατές.

Σταματάει από τον ΣΚΑΙ ο Νίκος Μουτσινάς - Έκανε την ανακοίνωση στο πλατό

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και οι εκπομπές σιγά σιγά θα κάνουν ένα διάλλειμα όπως και τα ριάλιτι. Έτσι και ο Νίκος Μουτσινάς ανακοίνωσε το τέλος του Καλό Μεσημεράκι από τον ΣΚΑΙ για τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Με αφορμή τα αποσπάσματα που έπαιξε στην εκπομπή του από το GNTM, ο παρουσιαστής θέλησε να μάθει πότε θα τελειώσει το ριάλιτι όπως επίσης και το Big Brother και το The Bachelor.

«Πότε τελειώνει το GNTM; Την άλλη Τρίτη; 15; Πάει κι αυτό και 18 το Big Brother. Ο εργένης; 19 κι ο εργένης. Για να δούμε, θα τον δούμε; Όλοι μαζί τελειώνουμε κι εμείς 18 τελειώνουμε για λίγο», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

Στην συνέχεια ο παρουσιαστής δήλωσε πως θα επιστρέψουν ξανά στις οθόνες στις 4 Ιανουαρίου. Ο Νίκος Μουτσινάς καταγγέλλει τις αστυνομικές αρχές με ανάρτηση στο instagram για απαράδεκτο περιστατικό!

Σούσουρο ALPHA - ΣΚΑΙ: Έστειλαν απαγόρευση στο Νίκο Μουτσινά! Τι γράφει;

Ένα κανονικό τηλεοπτικό σούσουρο έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ώρες ανάμεσα στον ALPHA και τον ΣΚΑΪ. Ο ALPHA, έστειλε απαγόρευση στον Νίκο Μουτσινά για την εκπομπή του, Καλό Μεσημεράκι, η οποία αφορά το The Bachelor.

Ο αγαπημένος παρουσιαστής καθημερινά σχολιάζει με τον δικό του μοναδικό τρόπο όλα τα ριάλιτι της ελληνικής τηλεόρασης.

Κάποια στιγμή ενώ έκανε το stand up, είδε μία φωτογραφία της Ματίνας Νικολάου και του συντρόφου της που στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο - δείτε εδώ. Τότε ο παρουσιαστής αναρωτήθηκε: «Θέματα δεν έχουμε και παίζουμε τα δικά μας; Φοβάμαι μήπως δω κανένα δικό μου στόρι αύριο».

Εκείνη τη στιγμή οι συνεργάτες του, τον ενημέρωσαν πως ο ALPHA απαγόρευσε στην εκπομπή να προβάλλει αποσπάσματα από το The Bachelor.

Άφωνος ο Νίκος Μουτσινάς με την on air ανακοίνωση που του έγινε, δήλωσε: «Εργένη γιατί δεν παίζω; Απαγόρευση; Από τον ίδιο; Τον ρυθμίσανε και είπε “δεν θέλω να με παίζεται;”. Ποιος; Από το κανάλι; Γιατί να μην το παίζουμε; Μωρέ τι χαζομάρες είναι αυτές; Άσε ρε να το παίξουμε. Είναι δύσκολο η περίοδος παιδιά».