Οι συγκινητικές ευχές της μητέρας του Τανιμανίδη για την εγκυμοσύνη της Χριστίνας

Πολύ γλυκό!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Οι συγκινητικές ευχές της μητέρας του Τανιμανίδη για την εγκυμοσύνη της Χριστίνας

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσαν πριν μερικές μέρες τα ευχάριστα νέα της εγκυμοσύνης και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, με την μητέρα του παρουσιαστή να είναι απλά ξετρελαμένη με τον ερχομό των διδύμων.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι ευχές στο ζευγάρι δεν έχουν σταματήσει λεπτό, ήδη από την πρώτη στιγμή που το ανακοίνωσαν, με την Φαίη Σκορδά να τους εύχεται πρώτη δημόσια.

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να παραλείψει να ευχηθεί με τον πιο γλυκό τρόπο και η μητέρα του Σάκη Τανιμανίδη, η οποία μάλιστα έχει τρελή αδυναμία στην Χριστίνα.

Η μητέρα του δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία και έγραψε στη λεζάντα: «Ο χρόνος ακόμη και πριν αλλάξει μπορεί να κάνει την ανατροπή και να μας γεμίσει χαρά και ευτυχία. Η χαρά μας δεν περιγράφεται !!!! Μοιράζεται όμως...... Εύχομαι υγεία και χαρά σε όλο τον κόσμο και να περάσουμε Καλά Χριστούγεννα ! Τα καλύτερα έρχονται ....».

ανάρτηση μητέρας σάκη τανιμανίδη για την εγκυμοσύνη

O αδερφός του Τανιμανίδη αποκάλυψε για την εγκυμοσύνη της Μπόμπα - «Προσπαθούσαν καιρό να γίνουν γονείς»

Στη κάμερα του Ευτυχείτε και την Κατερίνα Καινούργιου μίλησε ο αδερφός του Σάκη Τανιμανίδη, Παναγιώτης και αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνη της Χριστίνας Μπόμπα με λεπτομέρειες, μιας και είναι πέρα από κουνιάδος και γυναικολόγος της.

Ο Παναγιώτης δήλωσε πως όλη η οικογένεια πλέει σε πελάγη οικογένειας και πως είναι τα πρώτα μωρά που θα καλωσορίσει η οικογένεια Τανιμανίδη ενώ αποκαλύφθηκε και το φύλο του μωρού.

Ο αδερφός του Σάκη είπε χαρακτηριστικά:

«Είμαι ο πρώτος που έμαθε τα νέα γιατί είμαι και γυναικολόγος της Χριστίνας, εκτός από κουνιάδος της. Μας έκανε όλους πολύ χαρούμενος, υπάρχει ευτυχία σε όλη την οικογένεια. Είναι τα πρώτα μωρά της οικογένειας, οι γονείς μας και της Χριστίνας θα γίνουν για πρώτοι φορά παππούδες.

Είναι μια φυσιολογική εγκυμοσύνη. Ο Σάκης και η Χριστίνα προσπαθούσαν πολύ καιρό να γίνουν γονείς. Πολλά ζευγάρια όταν καθυστερούν να πετύχουν μια εγκυμοσύνη αγχώνονται. Θέλει υπομονή» είπε ο Παναγιώτης Τανιμανίδης.

Δείτε το παρακάτω βίντεο