Big Brother - highlights 14/12: Τα φαβορί, οι λυγμοί της Άννας Μαρίας και τα ξεσπάσματα

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Big Brother - highlights 14/12: Τα φαβορί, οι λυγμοί της Άννας Μαρίας και τα ξεσπάσματα

Στην τελική ευθεία προς τον μεγάλο τελικό έφτασε το Big Brother. Από εδώ και πέρα, το κοινό θα επιλέξει ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής. Λίγες ημέρες ωστόσο πριν από το live, είδαμε την Άννα Μαρία να ξεσπάει με λυγμούς, ενώ ο Δημήτρης Πυργίδης να μιλάει για τα φαβορί του σπιτιού.

Τα 14/12 highlights του Big Brother

Αυτοί οι παίκτες ήταν τα μεγάλα φαβορί του παιχνιδιού!

«Βόμβα» έπεσε στο σπίτι του Big Brother, με τους παίκτες που έμειναν για το μεγάλο τελικό να καλούνται να μιλήσουν για το ποιους θεωρούσαν φαβορί για την κατάκτηση του επάθλου των 100.000 ευρώ και να δείχνουν ποιοι ήταν τελικά και ανατράπηκαν απρόσμενα.

Λίγο μετά την πρόκρισή τους στην πεντάδα του τελικού για το ριάλιτι του «Μεγάλου Αδελφού», ο τελευταίος ρώτησε έναν προς έναν ποιους θεωρούσαν, μπαίνοντας στο σπίτι, ως πιο δυνατούς για την νίκη και οι περισσότεροι ανέφεραν δύο ονόματα, που έχουν αποχαιρετήσει.

Ο λόγος γίνεται για τον Χρήστο Μακρίδη και την Αφροδίτη Γεροκωνσταντή, με τους περισσότερους από τους πέντε εναπομείναντες παίκτες να τονίζουν, ότι θεωρούσαν πως αμφότεροι θα πήγαιναν πολύ μακριά, χωρίς κάτι τέτοιο όμως να συμβεί. Ωστόσο, σύμφωνα με τα ποσοστά, αυτός θα είναι ο μεγάλος νικητής!

Σε έξαλλη κατάσταση η Άννα Μαρία - Παραμίλαγε μόνη της

Σε κατάσταση αμόκ βρίσκεται η Άννα Μαρία, η οποία έχει φτάσει σε σημείο… να το τερματίσει, μιλώντας μόνη της στην αυλή του σπιτιού του Big Brother και βάζοντάς τα με όλους τους συνυποψηφίους της.

Η ξανθιά δικηγόρος έχει από το τελευταίο live μια κόντρα με τον Γρηγόρη, τον οποίο ίσως έχει βάλει πρώτο αυτή την φορά στο «στόχαστρό» της. Κι αυτό, γιατί αρχικά είπε στον Χάρη Βαρθακούρη, ότι θεωρεί άδικη την πρόκρισή του στον τελικό, ενώ από την επόμενη κιόλας στιγμή άρχισε να του επιτίθεται.

Η ίδια είδε τον Γρηγόρη να σκουπίζει στο δωμάτιο των Χρήστου και Θέμη, που μόλις είχε αποχωρήσει, και αυτό την εκνεύρισε, θεωρώντας το ανέντιμο. Στη συνέχεια, μάλιστα, άρχισε να μιλάει μόνη της και εκφράζει τα παράπονά της με αυτό τον τρόπο, ευρισκόμενη σε έξαλλη κατάσταση.

Δήλωσε, επίσης, απογοητευμένη που ο Γρηγόρης μιλάει με τη Σοφία, ενώ χαρακτήρισε και ως «πονηρό» τον Δημήτρη Πυργίδη, που απλώς θέλησε να δει αν είναι καλά.

Ξέσπασε σε λυγμούς η Άννα Μαρία μόλις άκουσε την δοκιμασία

Πολλές εκπλήξεις επιφύλασσε το χθεσινό επεισόδιο του Big Brother με μια δοκιμασία άκρως διασκεδαστική. Ωστόσο, η Άννα Μαρία φάνηκε όχι μόνο να μην χαίρεται, αλλά να ξεσπάει σε κλάματα στο άκουσμα της δοκιμασίας.

Ειδικότερα, ο Μεγάλος Αδερφός κάλεσε τους παίκτες να αναμετρηθούν σε παιχνίδι.. μνήμης και να τοποθετήσουν με την σειρά τους 15 παίκτες που αποχώρησαν από το σπίτι, με τον Γρηγόρη να βγαίνει νικητής της δοκιμασίας.

Η Άννα Μαρία, βέβαια, δεν το πήρε και τόσο καλά και ξεκίνησε κατευθείαν να κλαίει. Ο λόγος γιατί θα της υπενθύμιζε όλη αυτή η δοκιμασία τις καταστάσεις που έχει περάσει στο σπίτι εξαιτίας αυτών των παικτών.

Ως αποτέλεσμα είχε να.. κρυφτεί στην ντουλάπα της και να μην σταματάει λεπτό να κλαίει. Όταν έφτασε η σειρά της, η Άννα Μαρία τελικά αποφάσισε να δεχτεί την δοκιμασία, με ένα απίστευτο μοιρολόι να ακολουθεί.

Ο Δημήτρης Πυργίδης ήταν έξαλλος με την συμπεριφορά της με αποτέλεσμα να καυγαδίσουν.