Μαρίνα Πατούλη: Μιλά για την περιπέτεια του συζύγου της με τον κορωνοϊό «Ήταν πολύ δύσκολες στιγμές»

Συγκλόνισε με τις δηλώσεις της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μαρίνα Πατούλη: Μιλά για την περιπέτεια του συζύγου της με τον κορωνοϊό «Ήταν πολύ δύσκολες στιγμές»

Η Μαρίνα Πατούλη μίλησε σήμερα το μεσημέρι στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και αναφέρθηκε στην περιπέτεια που έζησε ο σύζυγός της με τον κορωνοϊό, εξηγώντας πως όλη η οικογένεια βίωσε αρκετά δύσκολες στιγμές.

Όπως εξήγησε, ο Γιώργος Πατούλης δεν εμφάνισε σοβαρά συμπτώματα κορωνοϊού και άλλωστε πλέον είναι υγιής και αρνητικός στον ιό. Ωστόσο η καραντίνα και η απομόνωση ήταν ένα κομμάτι που τους δυσκόλεψε αρκετά.

«Η αλήθεια είναι ότι περάσαμε αυτή τη δύσκολη κρίση, τη μάχη με τον κορονοϊό. Πράγματι έπληξε την οικογένεια. Ο σύζυγος νόσησε, αλλά ήταν ασυμπτωματικός. Εγώ και ο μικρός δεν κολλήσαμε τον κορονοϊό, σίγουρα ήταν πολύ δύσκολες οι στιγμές, μέχρι να δούμε πώς θα εξελιχθεί η πορεία της νόσου. Ο Γιώργος δεν είχε συμπτώματα, είχε πολύ λίγο βήμα, αλλά κατά τη διάρκεια της νόσου δεν εμφάνισε αγευσία» είπε η Μαρίνα Πατούλη χαρακτηριστικά.

Μαρίνα Πατούλη κορωνοϊός

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι πρωτόγνωρα. Όχι μόνο για εμάς αλλά για όλο τον κόσμο. Ο πλανήτης μαστίζεται από τον ιό. Σίγουρα, όμως, θα μας προσφέρουν ένα σημαντικό δίδαγμα, δεν πρέπει να θεωρούμε τίποτα δεδομένο. Η υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό».

Μαρίνα Πατούλη: Η πρώτη της δήλωση μετά το ατύχημα - "Ένα ατυχές γεγονός που συνέβη..."

Ένα ατύχημα με το αυτοκίνητο της είχε η Μαρίνα Πατούλη το μεσημέρι της Τρίτης και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με κάποια χτυπήματα στο κεφάλι. Σήμερα έκανε την πρώτη της δήλωση για το ατυχές γεγονός.

“Θέλω να ευχαριστήσω όλες και όλους σας μέσα από την καρδιά μου, για τις αμέτρητες ευχές σας και για την αγάπη με την οποία με περιβάλατε, σε ένα ατυχές γεγονός που συνέβη χθες στη ζωή μου. Πλέον, είμαι και νιώθω πολύ καλυτέρα χάρη και στη δική σας θερμή ανταπόκριση.

Η αγάπη σας μου δίνει πάντα τόση δύναμη και κουράγιο να συνεχίζω… Να είστε καλά, υγιείς και ασφαλείς σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία”. Δείτε την ανάρτηση της από το νοσοκομείο.