Η Ελευθερία Ελευθερίου αποκαλύπτει: «Ήθελα να συμμετέχω στο Survivor αλλά..»

Γιατί δεν έγινε η συμφωνία;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η Ελευθερία Ελευθερίου αποκαλύπτει: «Ήθελα να συμμετέχω στο Survivor αλλά..»

Η κάμερα του Happy Day συνάντησε την Ελευθερία Ελευθερίου στον Ραδιομαραθώνιο του Ρυθμού 949 η οποία μεταξύ των άλλων αποκάλυψε ότι δέχτηκε πρόταση να συμμετέχει στην νέο κύκλο του Survivor.

Η γνωστή τραγουδίστρια ανέφερε πως πράγματι είχε κάνει κάποιες συζητήσεις με την παραγωγή του Survivor αλλά για κάποιος λόγους δεν προχώρησαν, ενώ το ίδιο και με την Ιωάννα Τούνη η οποία μάλιστα αποκάλυψε και το ποσό που της προσφέρθηκε.

Ειδικότερα, η Ελευθερία Ελευθερίου είπε χαρακτηριστικά: «Έχουν γίνει κάποιες τηλεοπτικές προτάσεις, αλλά δεν έχει προχωρήσει γενικά κάτι. Παλαιότερα ήθελα πάρα πολύ να το κάνω, μου αρέσει η πρόκληση και μου αρέσει να δοκιμάζω γενικά τον εαυτό μου».

ελευθερία ελευθερίου survivor

Συγκλονίζει η Ελευθερίου για την Eurovision: «Έπρεπε να πάρω ταξί και είχα μείνει με...»

Καλεσμένη στην εκπομπή “Χιούστον το Λύσαμε” βρέθηκε η Ελευθερία Ελευθερίου όπου μεταξύ άλλων μίλησε για την εμπειρία της στην Eurovision το 2012, όταν εκπροσώπησε την Ελλάδα το 2012 με το τραγούδι “Aphrodisiac” και κατέλαβε την 17η θέση.

Αυτή είναι η συγκλονιστική εξομολόγηση της Ελευθερίου για την περίοδο της Eurovision

«Έχω μία γλυκόπικρη ανάμνηση από τη Eurovision. Ήμουν πάρα πολύ μικρή… Σαφέστατα δεν μπορούσα να στηρίξω οικονομικά έναν τέτοιο διαγωνισμό. Η καθημερινότητά σου έχει πάρα πολλά έξοδα… Θυμάμαι έντονα που ήμουν στο σπίτι μου και έπρεπε να πάρω το ταξί για να πάω να κάνω πρόβες και είχα μείνει μόνο με είκοσι ευρώ στην τσέπη… Και λέω “τώρα τι κάνουμε;

Δόξα τω Θεώ είχα την δισκογραφική μου, τους συνεργάτες μου που με στήριξαν, αλλά πέρασα όντως πολύ δύσκολα, δεν είχα τις ανέσεις που θα μπορούσες να έχεις για να το απολαύσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελευθερία Ελευθερίου. Το 2021, ένα όνομα «βόμβα» θα εκπροσωπήσει ωστόσο την Κύπρο.

Ελευθερία Ελευθερίου: Ο σύντροφος της την φωτογράφισε ημίγυμνη και εκείνη "έριξε" το Instagram

Ο σύντροφος της Ελευθερίας Ελευθερίου, Δημήτρης Ταταράκης την φωτογράφισε ημίγυμνη και εκείνη "έριξε" το Instagram. Οι καυτές της πόζες όπως ήταν αναμενόμενο ξεσήκωσαν τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η Ελευθερία Ελευθερίου είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της ελληνικής showbiz. Η ίδια διαθέτει άψογες αναλογίες και ένα πολύ ωραίο κορμί που φροντίζει να μας το δείχνει.

Η γνωστή τραγουδίστρια μένει σπίτι και δεν είναι μόνη της αλλά παρέα με τον σύντροφο της Δημήτρη Ταταράκη. Οι δυο τους περνούν ευχάριστα την ώρα τους και χθες ο αγαπημένος της την φωτογράφισε πιο καυτή από ποτέ!

Η Ελευθερία φορούσε μόνο το κάτω μέρος του εσωρούχου της, ενώ με το χέρι της έκρυβε το στήθος της και πόζαρε για τον σύντροφο της και τους ακόλουθους της.

Δείτε την ανάρτηση της: