«Πλημμύρισε» από χαρά το σπίτι Πετρούνια - Μιλλούση

Ο αθλητής γιορτάζει το όνομα του!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Πλημμύρισε» από χαρά το σπίτι Πετρούνια - Μιλλούση

Το σπίτι της Βασιλικής Μιλλούση και του Λευτέρη Πετρούνια έχει πλημμυρίσει από χαρά και αμέτρητες ευχές, αφού ο αθλητής γιορτάζει σήμερα το όνομα του.

Η αθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μία φωτογραφία με τον αγαπημένο της με σκοπό να του ευχηθεί για την γιορτή του αφιερώνοντας του ένα πολύ τρυφερό τραγούδι.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας η Βασιλική έγραψε: «Γιατί χωρίς εσένα δεν μπορώ, μια μέρα από τη ζωή μου να σκεφτώ..." Χρόνια πολλά @eleftherios_petrounias [❤] »

Μάλιστα, στη συγκεκριμένη φωτογραφία το ζευγάρι βρίσκεται μέσα στο αυτοκίνητό του και διακρίνεται και το μπουφανάκι και το ποδαράκι της μεγάλης τους κόρης, ενώ πριν μερικές μέρες υποδέχτηκαν στο σπίτι και το δεύτερο μέλος της οικογένειας τους.

Πετρούνια - Μιλλούση

«Λυγίσαμε» με την πρώτη φωτογραφία του Λευτέρη Πετρούνια - Ποζάρει αγκαλιά με τη νεογέννητη κόρη του

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση καλωσόρισαν πριν μια εβδομάδα ακριβώς το δεύτερο μωράκι τους και το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Ο τρισευτυχισμένος μπαμπάς, μάλιστα, δημοσίευσε την πρώτη του φωτογραφία αγκαλιά με την νεογέννητη κορούλα του.

Οι δύο αθλητές διανύουν την πιο ευτυχισμένη περίοδο στη ζωή τους αφού έχουν δημιουργήσει την πιο αγαπημένη και γλυκιά οικογένεια.

Το ζευγάρι έχει επιστρέψει στο σπίτι τους παρέα με το νέο μέλος και έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις για τον ερχομό της μικρούλας έξω από το μαιευτήριο.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία στην οποία έχει αγκαλιά την κούκλα κόρη του και έγραψε: “Σήμερα εσύ είσαι μια εβδομάδα ήδη στη ζωή και εμείς μερικούς παραπάνω μαύρους κύκλους στα μάτια ! Κατά τα άλλα, ευτυχισμένοι μόνο !”

Δείτε παρακάτω την φωτογραφία

ρώτη φωτογραφία του Λευτέρη Πετρούνια με τη νεογέννητη κόρη του

Βασιλική Μιλλούση - Λευτέρης Πετρούνιας: Συγκίνηση με την πρώτη φωτογραφία της μπέμπας τους

Η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας υποδέχθηκαν πριν από μερικές μέρες την μπέμπα τους και πριν λίγο ανέβασαν στο Instagram την πρώτη της φωτογραφία, προκαλώντας τη συγκίνηση στους διαδικτυακούς της φίλους.

Το αγαπημένο ζευγάρι μεγάλωσε ακόμα περισσότερο την οικογένειά του - δείτε εδώ πώς ανακοίνωσαν τη γέννηση της κόρης τους - και οι δυο τους δείχνουν να είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

Η Βασιλική Μιλλούση ανέβασε πριν από λίγο μία νέα φωτογραφία της μικρής της μέσα από το μαιευτήριο.

«Pretty baby», έγραψε στη λεζάντα.

Βασιλική Μιλλούση - Λευτέρης Πετρούνιας κόρη