Τα σχέδια της Φαίης Σκορδά για τις γιορτές - Τι θα κάνει με τον Νίκο Ηλιόπουλο

Μόνο εδώ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τα σχέδια της Φαίης Σκορδά για τις γιορτές - Τι θα κάνει με τον Νίκο Ηλιόπουλο

Γιορτινή διάθεση στο πλατό της Φαίης Σκορδά, με εκείνη να βάζει τα καλά της και να υποδέχεται με θετική ενέργεια τα φετινά Χριστούγεννα, όσο διαφορετικά κι αν είναι. Το YΟU μπήκε στα παρασκήνια και εξασφάλισε αποκλειστικά στιγμιότυπα από το πιο... χορταστικό «Πρωινό» της χρονιάς, με την πάντα κομψή οικοδέσποινά του να υποδέχεται καλεσμένους και τηλεθεατές με ένα λαμπερό χαμόγελο. Το σίγουρο είναι, βέβαια, πως αυτές τις μέρες έχει πολλούς λόγους να χαμογελάει πέρα από τα επαγγελματικά της: Τα παιδιά της και ο Νίκος Ηλιόπουλος.

Από τον ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗ για το περιοδικό You

Πρώτα φανερά Χριστούγεννα για Φαίη Σκορδα και Νίκο Ηλιόπουλο

Σκορδά Ηλιόπουλος Χριστούγεννα

Τα Χριστούγεννα είναι μια οικογενειακή γιορτή και η Φαίη σκοπεύει να την περάσει αγκαλιά με τους γιους της, Γιάννη και Δημήτρη, τους οποίους είχε την ευκαιρία να χαρεί περισσότερο αυτή την χρονιά με το κλείσιμο των σχολείων. Και όχι μόνο αυτό, αλλά τα τελευταία δύο χρόνια έχει ανοίξει ένα πολύ όμορφο κεφάλαιο στα προσωπικά της, στην σχέση της με τον Νίκο Ηλιόπουλο, με τον οποίο θα περάσει επίσης ένα σημαντικό μέρος των γιορτών.

Μάλιστα, μπορείτε να δείτε εδώ φωτογραφίες με το πως στόλισε φέτος το ζευγάρι το Χριστουγεννιάτικό του δέντρο!

«Συγγνώμη κύριε, ποιος είστε;»

Τη φωνή της πολλοί αγάπησαν, τα τραγούδια της ακόμα περισσότεροι... Καλεσμένη την παραμονή των Χριστουγέννων θα είναι η Κατερίνα Στανίση, η οποία θα μιλήσει αποκλειστικά στη Φαίη για την πορεία της, τους έρωτές της αλλά και για την σχέση της με τη μητέρα της. Αυτά κι άλλα πολλά, μαζί με ένα μουσικό πρόγραμμα από τις μεγάλες και διαχρονικές επιτυχίες της: «Μυστικέ μου έρωτα», «Συγγνώμη κύριε, ποιος είστε;», «Αναστατώνομαι» κ.ά.

Περισσότερα στο περιοδικό YOU που κυκλοφορεί κάθε Τετάρτη σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ!