«Σούσουρο» στο διαδίκτυο - Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά πλάνα της Σοφίας μέσα από το σπίτι του Big Brother

Τα πλάνα που ξέφυγαν από την παραγωγή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Σούσουρο» στο διαδίκτυο - Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά πλάνα της Σοφίας μέσα από το σπίτι του Big Brother

Μέσα από το χθεσινό επεισόδιο του Big Brother, κυκλοφόρησαν μερικά άκρως αποκαλυπτικά πλάνα της Σοφίας Δανέζη μέσα από το σπίτι, στα οποία βρίσκεται καθισμένη στο κρεβάτι και βάζει κρέμα στα πόδια της, ενώ φαίνονται όλα!

Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για μία από τις πιο εκρηκτικές παίκτριες που πέρασαν από το ριάλιτι και η αλήθεια είναι πως έχει προσφέρει αρκετά πλάνα στα οποία φαίνονται οι λεπτομέρειες του αψεγάδιαστου κορμιού της.

Αυτή τη φορά, η παραγωγή άφησε να ξεφύγουν μερικά πλάνα στα οποία φαίνεται η ίδια να βάζει κρέμα μετά από το μπάνιο της, φορώντας ένα μπουρνούζι. Μεταξύ άλλων στις εικόνες φαίνεται και το εσώρουχό της, ενώ χθες την είδαμε και να τραγουδάει.

Αυτά είναι τα αποκαλυπτικά πλάνα της Σοφίας από το Big Brother

Σοφία Δανέζη αποκαλυπτικά πλάνα
Σοφία Δανέζη big brother

Σοφία Δανέζη - Big Brother: Η φωτογραφία πριν τις πλαστικές, που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο

Η Σοφία Δανέζη είναι μια από τις παίκτριες του Big Brother που έχει συγκεντρώσει πολλά σχόλια. Όχι μόνο λόγω της συμπεριφοράς της, αλλά και λόγω της εμφάνισης της. Πολλές είναι οι φήμες που κυκλοφορούν και την θέλουν να έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις και δεν μιλάνε μόνο για το στήθος της.

Μπορεί, πολλοί την έχουν κατηγορήσει για παρεμβάσεις στο σώμα και το πρόσωπό της, με την ίδια να μην αρνείται τις πλαστικές της επεμβάσεις και να έχει μέχρι σήμερα στους λογαριασμούς της στα social media φωτογραφίες από το παρελθόν της. τότε που δεν είχε πει ακόμα το «ναι» στις πλαστικές.

Λίγες εβδομάδες και συγκεκριμένα 2 πριν τον τελικό, κυκλοφόρησε μια φωτογραφία της από αρκετό καιρό πριν το παιχνίδι, που αποδεικνύει αν έχει τελικά κάνει η όχι. Δείτε και το άγριο κράξιμο που της έριξαν οι συμπαίκτες της.

Big Brother Σοφία Δανέζη πλαστικές

Big Brother: "Είναι ένα σίχαμα, μια πατσαβούρα" - Επικές αντιδράσεις της Σοφίας Δανέζη για την Άννα Μαρία

Στα μαχαίρα για ακόμα μια φορά η Σοφία Δανέζη με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη αφού οι δύο τους δεν θέλουν να βλέπουν η μία την άλλη στο σπίτι του Big Brother!

Στο επεισόδιο όλα ξεκίνησαν με την Σοφία να θέλει να σερβίρει φαγητό στον εαυτό της αφού πρώτα σερβίρει η Άννα Μαρία το δικό της.

Και ενώ η Άννα Μαρία είχε αντιληφθεί την αναμονή της, η ίδια επέστρεψε το φαγητό στο φούρνο, αδιαφορώντας για την συμπαίκτριά της.

Τα όσα συνέβησαν σχολίασε αργότερα η Σοφία στον Δημήτρη Κεχαγιά, ενώ κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις στο δωμάτιο Επικοινωνίας.

"Αφού είναι σίχαμα και της το είπα. Το παίζει άνθρωπος του Θεού. Είναι π@τσ@βούρα. Όχι, θα την αφήσω έτσι", είπε εκνευρισμένη η Σοφία για την Άννα Μαρία.Δείτε, στο μεταξύ, όλα όσα συνέβησαν στο προηγούμενο επεισόδιο.