GNTM 3: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου συνάντησε τον Ηρακλή: «Ήταν ανατροπή το ότι..»

Τι δήλωση η παρουσιάστρια σχετικά με την νίκη του;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 3: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου συνάντησε τον Ηρακλή: «Ήταν ανατροπή το ότι..»

Το μεσημέρι της Τετάρτης η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποκάλυψε στην διάρκεια του Pop Up πως συναντήθηκε σήμερα το πρωί με τον νικητή του GNTM 3, Ηρακλή Τσουζίνοφ.

Η όμορφη παρουσιάστρια ανέφερε πως εκτός από τον Ηρακλή, ο οποίος συγκλόνισε με την δήλωση του για τον πατέρα του, συναντήθηκε και με τους τρεις κριτές του παιχνιδιού που βρέθηκαν καλεσμένοι στη Φωλιά των Κου Κου.

Συγκεκριμένα, η Ηλιάνα είπε: «Να πούμε συγχαρητήρια στον Ηρακλή που είναι ο νικητής του GNTM. Εγώ του τα είπα και το πρωί που τον είδα από κοντά. Τον είδα μαζί με τους τρεις κριτές. Ήταν πολύ χαρούμενος. Πολύ σεμνό και πολύ γλυκό παιδί. Του εύχομαι καλή επιτυχία και να μείνει συγκεντρωμένος στον στόχο του. Τα είπαμε και το πρωί…

Ο Ηρακλής είναι ένα παιδί που ξεχώρισε από την αρχή. Πριν δούμε την οντισιόν, βλέπαμε διαφημίσεις, έμπαινε μέσα ο Ηρακλής και βλέπαμε στο Twitter ότι είναι ο νικητής.

Ξέραμε πως είναι ένα παιδί που θα ξεχωρίσει. Ήταν ανατροπή το ότι αποχώρησε. Περιμέναμε όλοι ότι θα επιστρέψει. Εγώ πραγματικά πίστευα πως θα κερδίσει ο Ανδρέας. Είδαμε τις δοκιμασίες όμως και είπα πως θα κερδίσει ο Ηρακλής. Τέτοια διαφορά δεν την περίμενα, αλλά είχε και τον κόσμο μαζί του από την αρχή».

ηλιάνα παπαγεωργίου

H σπόντα της Παπαγεωργίου για τους νικητές των προηγούμενων GNTM - «Είχαν συμβόλαιο αλλά..»

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου το μεσημέρι της Τετάρτης σχολίασε παρέα με τους συνεργάτες της στο “Pop Up” τον χθεσινό τελικό του GNTM 3, πετώντας μετέπειτα τις σπόντες της για τους νικητές των προηγούμενων κύκλων.

Η συζήτησε ξεκίνησε όταν θίχτηκε το θέμα αναφορικά με την νίκη του Ηρακλή και το αν θα κάνει καριέρα ο ίδιος στο εξωτερικό.

Η παρουσιάστρια του “Pop Up” , λίγο αργότερα, αναφέρθηκε στις νικήτριες των προηγουμένων κύκλων, Ειρήνη Καζαριάν, Κάτια Ταραμπανκό και Άννα Μαρία Ηλιάδου πετώντας με τον τρόπο της πικάντικες.. σπόντες!

Η Ηλιάνα είπε χαρακτηριστικά: «Δεν έχει σχέση το Elite models με το τελικό αποτέλεσμα. Απλά, ο Ηρακλής υπογράφει συμβόλαιο και πηγαίνει μαζί τους στο εξωτερικό. Σημασία έχει να φύγει στο εξωτερικό ο Ηρακλής. Να πούμε ότι και τα άλλα παιδιά που είχαν συμβόλαια δεν έφυγαν ποτέ.

Ούτε η Ειρήνη Καζαριάν έφυγε, ούτε η Κάτια έφυγε με την Άννα Μαρία. Γιατί καλώς ή κακώς είμαστε και Έλληνες, είναι και ωραία εδώ, περνάμε ωραία, βλέπουμε λίγο διαφορετικά τα πράγματα και ξεχνάμε γιατί πήγαμε εκεί και για ποιο λόγο ξεκινήσαμε».

 H σπόντα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για τους νικητές των προηγούμενων GNTM