Αυτό έκανε ο Άγγελος Μπράτης λίγο πριν τον τελικό του GNTM 3 - Δεν σας πάει ο νους!

Απίστευτο!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αυτό έκανε ο Άγγελος Μπράτης λίγο πριν τον τελικό του GNTM 3 - Δεν σας πάει ο νους!

Χθες παρακολουθήσαμε τον μεγάλο τελικό του GNTM 3 με τους κριτές λίγες ώρες πριν έναρξη να μας αποκαλύπτουν τι κάνουν, με τον Άγγελο Μπράτη να μας αφήσει άναυδους.

Πριν τον μεγάλο τελικό του ριάλιτι μόδας, τόσο οι κριτές όσο και οι πρώην διαγωνιζόμενοι δεν σταμάτησαν να δημοσιεύουν φωτογραφίες, βίντεο και διάφορα στιγμιότυπα στους προσωπικούς τους λογαριασμούς.

Η Βίκυ Καγιά, για παράδειγμα, διέρρευσε φωτογραφίες με backstage υλικό ενώ ο Άγγελος Μπράτης πριν εμφανιστεί στο live κομμάτι του τελικού ανάρτησε μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει με μια.. μάσκα ομορφιάς προσώπου!

Για ακόμη μια φορά, ο κριτής του GNTM 3 μας απέδειξε πόσο ακομπλεξάριστος είναι αλλά και πόσο σημαντικό είναι να προσέχουμε και να φροντίζουμε τον εαυτό μας!

Δείτε παρακάτω το Instastory του Άγγελου Μπράτη

Άγγελος Μπράτης

Άγγελος Μπράτης: Έτσι αντέδρασε όταν έμαθε για το κρούσμα κορωνοϊού - «Κλείστηκα στο ατελιέ μου και...»

Ο Άγγελος Μπράτης μίλησε σήμερα στην εκπομπή Στην φωλιά των ΚουΚου και θέλησε να αποκαλύψει ποια ήταν η πρώτη του αντίδραση όταν έμαθε πως είχε έρθει σε επαφή με ένα κρούσμα κορωνοϊού. Όπως εξήγησε, κλείστηκε στο ατελιέ του και δεν ήρθε συναντήθηκε με κανέναν.

Ο σχεδιαστής μόδας απουσίαζε από το πλατό του ημιτελικού αλλά και από τα γυρίσματα του τελικού. Χθες στη διάρκεια του τελικού εξήγησε τον λόγο που δεν βρέθηκε δίπλα στα παιδιά στη φωτογράφηση και σήμερα ανέφερε ποιες ήταν οι κινήσεις του.

«Είχα φτάσει για το πλατό του ημιτελικού. Φτάνω πολύ νωρίτερα, οπότε στο καμαρίνι μου δεν υπήρχε κανείς. Κάνω covid test και με το που το κάνω με παίρνουν τηλέφωνο, ότι πριν από δυο ημέρες είχα βρεθεί στον ίδιο χώρο με κάποιον, ο οποίος διαγνώστηκε με covid. Μόνος μου, χωρίς να με πιάσει πανικός, έφυγα από την μεριά που περνάει μόνο η παραγωγή και δεν υπάρχει ποτέ κόσμος.

Ήξερα σε ποιο δωμάτιο να πάω που δεν έχει πότε κόσμο, πήγα κλείστηκα μόνος μου. Πήρα τηλέφωνο την παραγωγή, τους είπα τι συμβαίνει. Έφυγα με το αυτοκινητάκι μου, πήγα στο ατελιέ μου, έστησα το κομπιούτερ μου και με είδατε στην ημιτελικό. Αλλά έγιναν όλα σε μια στιγμή, για αυτό με είδατε και χωρίς φωτά, γιατί τα γυρίσματα όπως καταλαβαίνετε έγιναν πριν την καραντίνα και έπρεπε να συμβούν», είπε χαρακτηριστικά ο Άγγελος Μπράτης.