GNTM 3: Ο Άγγελος Μπράτης αποκάλυψε τον λόγο που απουσιάζει από το πλατό!

Δείτε εδώ!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 3: Ο Άγγελος Μπράτης αποκάλυψε τον λόγο που απουσιάζει από το πλατό!

Η τελευταία φάση του μεγάλου τελικού του GNTM 3 μόλις ξεκίνησε και βρισκόμαστε κυριολεκτικά μια ανάσα πριν την ανακοίνωση του νικητή. Για δεύτερο συνεχόμενο πλατό ο Άγγελος Μπράτης απουσιάζει και για αυτό μόλις αποκάλυψε τον λόγο!

Οι 3 φιναλίστ μόλις έφτασαν στο πλατό του GNTM 3 μαζί με τους κριτές αλλά και τους 2 πρώην παίκτες που επέλεξαν να συνοδεύσαν τον καθένα ξεχωριστά.

Ωστόσο, ο Άγγελος Μπράτης απουσίαζε τόσο από την φωτογράφιση και τις δοκιμασίες όσο και από το πλατό αλλά τελικά συνδέθηκε μέσω ζωντανής σύνδεσης.

Ο ίδιος αποφάσισε να ενημερώσει τόσο τους κριτές όσο και τους διαγωνιζόμενους για τον λόγο της φυσικής του απουσίας. Έτσι, αποκάλυψε πως βρέθηκε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα και δεν μπορούσε να διακινδυνέψει την παρουσία του στο πλατό, όσο και αν ήθελε να βρίσκεται εκεί.

Ευτυχώς, δήλωσε πως σε όλα τα τεστ μέχρι στιγμής έχει βγει αρνητικός! Δείτε εδώ, μεταξύ των άλλων, την πρώτη ανάρτηση του Αιμιλιάνο μετά την αποχώρηση του.

GNTM 3: Αλλαγή στον τρόπο ψηφοφορίας των παικτών - Το ανακοίνωσε μόλις η Βίκυ Καγιά

πρώτη δοκιμασία του τελικού του GNTM 3 μόλις τελείωσε και απολαύσαμε ένα συγκλονιστικό catwalk από τους 4 φιναλίστ. Λίγο αργότερα, η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε μια αλλαγή στον τρόπο ψηφοφορίας των παικτών η οποία δεν έχει ξανά γίνει σε κανέναν τελικό!

Από τους 4 φιναλίστ, ο Αιμιλιάνο ήταν αυτός που δεν τα κατάφερε και αποχώρησε μια ανάσα πριν την διεκδίκηση της νίκης και των επάθλων με τους υπόλοιπους 3 να στέκονται μπροστά από τους κριτές γεμάτοι ενθουσιασμό και περηφάνια.

Ωστόσο, η Βίκυ Καγιά, αφού τους συνεχάρη, τους ανακοίνωσε μια μεγάλη αλλαγή αναφορικά με τον τρόπο ψηφοφορίας. Για πρώτη φορά, οι τηλεθεατές έχουν την ευκαιρία να ψηφίσουν τους παίκτες από τώρα και όχι από την στιγμή που γίνεται η ζωντανή μετάδοση.

Αυτή η αλλαγή πιθανόν να οφείλεται στο να αποφύγουν να πέσει για δεύτερη συνεχομένη φορά το σύστημα και να γίνει πιο ομαλά και δίκαια η απόφαση του μεγάλου νικητή.