Big Brother: Με το μέρος της Άννας Μαρίας ο Θέμης στον καυγά με τη Σοφία - «Το είχα πει στο δωμάτιο επικονωνίας»

Πήρε θέση και ξεκαθάρισε!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother: Με το μέρος της Άννας Μαρίας ο Θέμης στον καυγά με τη Σοφία - «Το είχα πει στο δωμάτιο επικονωνίας»

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Θέμης θέλησε να πάρει το μέρος της Άννας Μαρίας στον μεγάλο καυγά που δημιουργήθηκε χθες βράδυ στο σπίτι με τη Σοφία, τονίζοντας πως έχει μιλήσει για το φαγητό πολλές φορές στο δωμάτιο επικοινωνίας.

Μετά το Big Brother, ο Θέμης ξεκαθάρισε πως οι σχέσεις του δεν είναι καλές ούτε με τη Σοφία ούτε με την Άννα Μαρία.

Χθες λοιπόν μετά τον καυγά που έγινε θέλησε να πάρει θέση και να ξεκαθαρίσει πως η Άννα Μαρία είχε δίκιο στον καυγά γιατί όντως τρώει τις φτερούγες, ενώ το μέρος της πήραν και οι δίδυμοι.

Θέμης Άννα Μαρία

Τι συνέβη χθες στο Big Brother ανάμεσα στην Άννα Μαρία και τη Σοφία για το κοτόπουλο

Ένας άγριος καυγάς διαδραματίστηκε στο σπίτι του Big Brother με την Άννα Μαρία να είναι έξαλλη με την κίνηση της Σοφίας. Αφορμή αυτή τη φορά στάθηκε.. ένα κοτόπουλο!

Συγκεκριμένα, η Σοφία πέταξε τα κόκκαλα μαζί με λίγο κρέας στα σκουπίδια καθώς δεν ήθελε να φάει άλλο. Αυτό το παρατήρησε φυσικά η Άννα Μαρία και έγινε εξωφρενών.

Η ίδια πήγε πρώτα στο μπάνιο και ξεκίνησε ξανά να.. παραμιλά και να κράζει την Σοφία. Δεν άντεξε όμως για πολύ να συζητάει μόνη της για αυτό και πήγε στο σαλόνι με την Σοφία να έρχεται αντιμέτωπη με απίστευτες φωνές.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η Σοφία άφησε την Άννα Μαρία να μιλά μόνη της χωρίς να της δίνει απολύτως καμιά σημασία. Ωστόσο, η Ραμόνα αποκαλύπτει τον μεγάλο νικητή!