GNTM 3: Ετοιμάζουν την δική τους επιχείρηση τα αγόρια του «Campaign Room»

Το νέο του επαγγελματικό βήμα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 3: Ετοιμάζουν την δική τους επιχείρηση τα αγόρια του «Campaign Room»

Τα τέσσερα επίδοξα μοντέλα του GNTM 3, Ηρακλής, Εμμάνουελ, Αιμιλιάνο και Σήφης ετοιμάζουν την δίκη τους επιχείρηση με την σφραγίδα του «Campaign Room»!

Μια ανάσα μετά τον τελικό του GNTM τα 4 αγόρια αποκάλυψαν πως πρόκειται να ανοίξουν τη δική τους επιχείρηση που φυσικά σχετίζεται με το κομμάτι της μόδας.

Το πρωί της Πέμπτης, λοιπόν, έγινε γνωστό μέσα από την Φωλιά των Κου-Κου ότι ετοιμάζουν τη δική τους σειρά ρούχων η οποία θα ονομάζεται “Campaign room” ενώ στην ίδια εκπομπή βρέθηκε και η Παρασκευή η οποία εξομολογήθηκε πως έχει βιώσει ρατσιμό.

Μάλιστα, τα 4 αγόρια αποκάλυψαν πως και θα σχεδιάζουν τα ρούχα που θα κυκλοφορούν αλλά και θα τα διαφημίζουν.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω

GNTM 3: Ο Εμμάνουελ αποκαλύπτει τι κρύβεται πίσω από το "capaign room"

O Eμμάνουελ το βράδυ της Δευτέρας δεν τα κατάφερε και ήταν αυτός που αποχώρησε από το GNTM 3. Ο πρώην παίκτης βρέθηκε καλεσμένος στην Φωλία των Κου Κου και αποκάλυψε για το περιβόητο campaign room!

Με καλή διάθεση ήταν έτοιμος να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις σχετικά με το παιχνίδι. Μάλιστα έκανε και την δική του πρόβλεψη για το ποια θα είναι η τελική τριάδα!

“Η αλήθεια είναι ότι έχω ακούσει πολλά γι’ αυτό το όνομα. Όταν διαλέγαμε δωμάτια και μπήκαμε όλοι μαζί, δεθήκαμε, απλά δεν είχαμε το όνομα campaign. Δεν είμαστε κλίκα απλά κάποια παιδιά, τα οποία από την 20αδα δεθήκαμε πιο πολύ και ήμασταν και στο ίδιο δωμάτιο, οπότε σιγά – σιγά γίναμε φίλοι. Από εκεί και πέρα βγάλαμε το όνομα campaign, για πλάκα, για να μας δώσει ένα boost”, ανέφερε ο Εμμάνουελ σχετικά με το “campaign room” που ακούμε σε κάθε επεισόδιο. Δείτε ποιός παίκτης πήρε την καλύτερη φωτογραφία.

Παράλληλα, το γοητευτικό μοντέλο προέβλεψε ότι στο φετινό GNTM ο νικητής θα είναι άνδρας, ενώ αποκάλυψε και τα τρία επικρατέστερα ονόματα. “Πιστεύω θα είναι άνδρας φέτος γιατι τα αγόρια έχουμε μπει δυναμικά, ενώ τα κορίτσια έχουν σωθεί τσίμα – τσίμα. Φαβορί βλέπω τον Αιμιλιάνο, τον Ηρακλή και τον Ανδρέα“.