GNTM 3: Η πρώην κοπέλα του Ηρακλή «σπάει» την σιωπή της - «Πριν από όλο αυτό ήμασταν και οι δύο..»

Μιλά πρώτη φορά για τον χωρισμό τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 3: Η πρώην κοπέλα του Ηρακλή «σπάει» την σιωπή της - «Πριν από όλο αυτό ήμασταν και οι δύο..»

Σούσουρο έχει γίνει με τον μεγάλο νικητή του GNTM 3, Ηρακλή, μετά την ανακοίνωση του πως χώρισε με την κοπέλα του, Αγγελική, μόλις βγήκε από το παιχνίδι η οποία μιλά πρώτη φορά για το γεγονός αυτό.

Το επίδοξο μοντέλο διατηρούσε για αρκετό καιρό σχέση με την χορεύτρια και πολύ συχνά την ανέφερε στο σπίτι του GNTM 3.

Παρόλα αυτά, αμέσως μετά τον μεγάλο τελικό, ο ίδιος ανακοίνωσε στην κάμερα πως έχει χωρίσει επίσημα και υποστήριξε ότι άλλαξαν όλα όσα ένιωθε.

Έτσι, μετά από περίπου τρεις μήνες σιωπής, η πρώην σύντροφός του, αποφάσισε να “σπάσει” τη σιωπή της και να μιλήσει για όλα έγιναν αυτούς τους μήνες.

Πράγματι, ο Ηρακλής ήταν ένα παιδί που αγαπήθηκε αμέσως από τον κόσμο, ειδικότερα από τις νεαρές κοπέλες η οποίες δεν δίσταζαν όλον αυτόν τον καιρό να στέλνουν στην κοπέλα του συνεχώς αρνητικά μηνύματα.

Για αυτόν τον λόγο, η Αγγελική δημοσίευσε μια σειρά από instastories, και μίλησε τόσο για αυτούς που την έκριναν το προηγούμενο διάστημα όσο και στον χωρισμό της.

Δείτε παρακάτω τα instastories της πρώην κοπέλας του Ηρακλή

GNTM 3: Η πρώην κοπέλα του Ηρακλή «σπάει» την σιωπή της
GNTM 3: Η πρώην κοπέλα του Ηρακλή ανάρτηση
GNTM 3: Η πρώην κοπέλα του Ηρακλή μιλά για τον χωρισμό τους

Ηρακλής Τσουζίνοφ: Διέγραψε από το instagram όλες τις φωτογραφίες με την πρώην του ενώ εκείνη άφησε μία

Μόλις λίγες ώρες μετά τον τελικό του GNTM 3, όπου βγήκε και νικητής, ο Ηρακλής Τσουζίνοφ αποκάλυψε μπροστά στις κάμερες πως χώρισε. Λίγα 24ωρα μετά φαίνεται πως "καθάρισε" και τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram από κάθε σημάδι αυτής της σχέσης.

Για την ακρίβεια όπως θα δείτε και στα παρακάτω screen ο Ηρακλής άφησε μόνο δικές του φωτογραφίες στο account του ενώ από την άλλη πλευρά η Αγγελική, η πρώην σύντροφός του, άφησε μόνο μία δικιά τους μέχρι στιγμής στο προφίλ της αλλά... κάτι μας λέει πως σε λίγες ώρες θα εξαφανιστεί και αυτή.

Το προφιλ του Ηρακλή στο instagram

Ηρακλής  gntm instagram

Η φωτογραφία που έχει αφήσει ακόμα στο προφίλ της στο instagram η πρώην του Ηρακλή

πρωην συντροφος Ηρακλής gntm