Η Βίκυ Καγιά ποζάρει αγκαλιά με την μητέρα της - Είναι ολόιδιες!

Εσύ την έχεις δει;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η Βίκυ Καγιά ποζάρει αγκαλιά με την μητέρα της - Είναι ολόιδιες!

Η Βίκυ Καγιά έχει τρελή αδυναμία στην μητέρα της και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει αναφέρει πόσο καλή είναι η σχέση τους και πόσο πολύ την αγαπά. Δεν γνωρίζαμε όμως πόσο πολύ μοιάζουν, μέχρι το μοντέλο να δημοσιεύσει μια φωτογραφία μαζί της.

Το επιτυχημένο μοντέλο είναι αρκετά ενεργό στα κοινωνικά μέσα και πολύ συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες από την δουλειά, την οικογένεια της και από το backstage του GNTM 3.

Αυτή τη φορά, πόζαρε με την αγαπημένη της μαμά, την κυρία Αλεξάνδρα, και μας δείχνει την τρομερή ομοιότητα τους!

Η Βίκυ Καγιά έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας: «Great is family ???? H Great έρχεται να φροντίσει κάθε γυναίκα να είναι υγιής, δυνατή και όμορφη! ✨Διαθέσιμες από τις 20 Δεκεμβρίου✨ #GreatbyVicky #staytunedforsomethinggreat #somethinggreatiscoming #vickykaya»

Η Βίκυ Καγιά ποζάρει αγκαλιά με την μητέρα της

Ασύλληπτο βίντεο από το σπίτι της Βίκυς Καγιά - Ξεσηκώθηκε το instagram με τα παιδιά της

Ένα ασύλληπτο βίντεο με τα παιδιά της μέσα στο σπίτι της, δημοσίευσε στο Instagram η Βίκυ Καγιά και έκανε τους διαδικτυακούς της φίλους να ξεσηκωθούν από τη μουσική και το χορό τους.

Η παρουσιάστρια - μοντέλο, όταν είναι ελεύθερη από επαγγελματικές υποχρεώσεις περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με τον μικρό Κάρολο Ηλία και την Μπιάνκα.

Σήμερα Κυριακή λοιπόν βρίσκονται οικογενειακώς στο σπίτι τους και απολαμβάνουν την ημέρα τους παίζοντας στο σαλόνι, έχοντας βάλει αγαπημένα τους τραγούδια.

Η ευτυχισμένη μαμά, Βίκυ Καγιά μάλιστα, δεν γινόταν να μην απαθανατίσει την στιγμή που τα παιδιά της καθόντουσαν μπροστά από την τηλεόραση και χόρευαν.

Χθες μάλιστα, οικογενειακώς μπήκαν και στην κουζίνα τους, όπου μαγείρεψαν, με τον Ηλία Κρασσά να τους βγάζει φωτογραφίες.

Βίκυ Καγιά παιδιά σπίτι

Στόλισαν Καγιά - Κρασσάς! Μαγευτική φωτογραφία από το σπίτι τους στα Βόρεια προάστια

Η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς αποφάσισαν να μπουν σε γιορτινό κλίμα και έτσι στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σαλόνι τους. Μάλιστα, η παρουσιάστρια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία από το μαγευτικό σπίτι τους στα Βόρεια Προάστια.

Το αγαπημένο ζευγάρι θέλησε να δώσει έναν πιο ευχάριστο τόνο στο lockdown και έτσι να αξιοποιήσει τον ελεύθερο χρόνο που έχει στο σπίτι με τα παιδιά, τη μικρή Μπιάνκα και τον Κάρολο.

Η Βίκυ Καγιά, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα στιγμιότυπο μέσα από το σαλόνι της, στο οποίο ποζάρει μπροστά στο δέντρο. Γεμάτο με στολίδια και φωτάκια, το χριστουγεννιάτικο δέντρο του μοντέλου είναι απλά υπερπαραγωγή και συνδυάζεται τέλεια με το χαλί που έχει μπροστά στον καναπέ, το οποίο είναι κόκκινο.

Αυτή είναι η μαγευτική φωτογραφία από το σπίτι της Βίκυς Καγιά και του Ηλία Κρασσά από τα Βόρεια προάστια

Βίκυ Καγιά σπίτι