My Style Rocks: Αδιανόητο! Αυτός ο παίκτης αποχώρησε και δεν θα βρίσκεται στον τελικό της Κυριακής

Ανατροπή!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
My Style Rocks: Αδιανόητο! Αυτός ο παίκτης αποχώρησε και δεν θα βρίσκεται στον τελικό της Κυριακής

Άλλο ένα επεισόδιο του My Style Rocks έφτασε στο τέλος του μετά από αρκετές ενδιαφέρουσες και πρωτότυπες. Ποιος κατάφερε να είναι ο σημερινός νικητής και ποιος ήταν αυτός που αποχώρησε μια ανάσα πριν τον τελικό του My Style Rocks;

Οι δύο παίκτες που κατάφεραν να αποσπάσουν τις καλύτερες κριτικές και εντυπώσεις από την κριτική επιτροπή και τους υπόλοιπους παίκτες για σήμερα ήταν η Αρετή Λις η οποία συγκέντρωσε 18,2 βαθμούς και στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Μηνάς Αηδόνης με 17,3 βαθμούς.

Τελικά, ο Μηνάς Αηδόνης αναδείχθηκε ο σημερινός νικητής από την ψηφοφορία των συμπαικτών του και κατάφερε να κερδίσει τον έξτρα βαθμό.

Στην τελευταία θέση για σήμερα βρέθηκε ο Σπύρος με 12 βαθμούς, η Έρη, η Τζένη και ο Χρήστος.

Οι διαγωνιζόμενοι έσωσαν την Έρη, με την Κάτια να ξεσπά σε λυγμούς, ενώ οι κριτές την Τζένη και στη συνέχεια κλήθηκαν να διαλέξουν αν θα αποχωρήσει ο Σπύρος ή ο Χρήστος.

Τελικά, αποφάσισαν να αποχωρήσει μια ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό ο 32χρονος Χρήστος Παντελίδης.

Δείτε το ακόλουθο βίντεο

Παντρεύτηκε παίκτρια του My Style Rocks - Δεν φαντάζεστε ποια ήταν η κουμπάρα

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, Τζώρτζια Βαινά, λίγο πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της μωράκι, παντρεύτηκε έχοντας στο πλάι της ως κουμπάρα ένα πολύ γνωστό όνομα!

Ο λόγος για την Ραμόνα Βλαντή, η νικήτρια του πρώτου My Style Rocks, η οποία συνόδεψε την φίλη και συμπαίκτρια της στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της.

Ο γάμος έγινε στον τόπο καταγωγής του γαμπρού, Νίκο Δρούγκα, στην Ερμιόνη και συγκεκριμένα στο δημαρχείο ενώ αποκαλύφθηκε και το φύλο του μωρού.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες από τον γάμο:

My Style Rocks τούρτα γάμου τζώρτζια βαινά

My Style Rocks τζώρτζια βαινά νύφη

My Style Rocks παντρεύτηκε η τζώρτζια βαινά

Πρώην παίκτρια του My Style Rocks ξεφτίλισε την Αλεξανδράκη - Τι είπε για τις τσάντες της;

Πρώην παίκτρια του My Style Rocks ξεφτίλισε την Δήμητρα Αλεξανδράκη δίχως τέλος on camera! Τι είπε για τις τσάντες της και τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό; Η ίδια ωστόσο εκτός από αυτήν αναφέρθηκε και σε άλλες παίκτριες του παιχνιδιού.

Ο λόγος για την Ραμόνα, η οποία δεν αντέχει με τα όσα βλέπει και ξεσπά μπροστά στις κάμερες για τη φετινή σεζόν και τα "παρατράγουδα" που βλέπει στην τηλεόραση!

Χαρακτηριστικά είπε, «Δεν υπήρχε λόγος να πάει στο My Style Rocks! Επειδή έχει πέντε τσάντες wanna be επώνυμες ότι θα πέσουν κάτω ξεροί οι κριτές και θα την αποθεώσουν! Οι τσάντες της είναι όλες μαϊμούδες κι αν μπορεί ας έρθει να με διαψεύσει… Δεν μπορεί»!

Ενώ είπε και για την Κιάρα, «Η Κιάρα με μιμείται… Αφού έχω ωραίο στυλ γιατί να μην με μιμηθεί!». Και μιας και μιλάμε για την Αλεξανδράκη, είδατε το look που αντέγραψε από την Φαίη Σκορδά;