Big Brother: Τα πάνω κάτω στο σπίτι το τελευταίο 24ωρο

Όλα όσα έγιναν

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother: Τα πάνω κάτω στο σπίτι το τελευταίο 24ωρο

Τα πάνω κάτω πρόκειται να έρθουν στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother. Κατά τη διάρκεια του τελικού παρακολουθήσαμε όλα όσα έγιναν το τελευταίο 24ωρο μέσα στο σπίτι και η αλήθεια είναι πως δεν περιμέναμε αυτές τις εξελίξεις.

Λίγο πριν αποχωρήσουν οριστικά από το σπίτι οι παίκτες αποφασίζουν να αποκαταστήσουν τις σχέσεις τους. Ο Πυργίδης και η Άννα Μαρία τα ξαναβρίσκουν και μάλιστα ο πρώτος αποκαλύπτει στον Μεγάλο Αδερφό: «Η Άννα Μαρία έχει φάει την καψούρα της…».

Η εκπομπή Love it έδειξε μερικά στιγμιότυπα από όλα όσα έγιναν στο σπίτι και η συνέχεια θα προβληθεί στον μεγάλο τελικό - δείτε εδώ τι θα έχει ο τελικός.

Big Brother: Αυτός είναι (99%) ο νικητής!

Σήμερα 18/12 ο μεγάλος τελικός του Big Brother και το τηλεοπτικό κοινό ανυπομονεί για το ποιος, ύστερα από 3,5 μήνες παρουσίας στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ, θα είναι ο νικητής! Το έπαθλο είναι 100.000 ευρώ...

Από την πρώτη κιόλας στιγμή, το μεγαλύτερο μέρος του κοινού είχε ταχθεί υπέρ της Άννας-Μαρίας Ψυχαράκη, την οποία μέχρι και οι στοιχηματικές θεωρούν σίγουρη για τη νίκη. Η απόλυτη ανατροπή, όμως, είναι το γεγονός πως βάσει της μέχρι τώρα συμμετοχής του κόσμου, η Άννα-Μαρία υπάρχουν στιγμές που μένει… δεύτερη -σύμφωνα πάντα με τις διαρροές-, καθώς μιλάμε για πραγματική μάχη στήθος με στήθ0ς με τον δεύτερο.

Αυτός είναι ο νικητής του Big Brother σύμφωνα με τις στοιχηματικές

Σύμφωνα με τους trader της Novibet, η Άννα-Μαρία Ψυχαράκη έχει απόδοση 1.20 στα στοιχήματα, με τον Δημήτρη Πυργίδη να ακολουθεί με απόδοση 3.50. Τρίτος έρχεται ο Ζακ Ιωαννίδης με απόδοση 5.00, ενώ Σοφία Δανέζη και Γρηγόρης Τσεκούρας έρχονται τελευταίοι και καταϊδρωμένοι, με απόδοση… 12.00.

Πυργίδης νικητής Big Brother

Να σημειωθεί, πάντως, πως στο ελληνικό Big Brother δεν έχει καταφέρει ποτέ να κερδίσει γυναίκα…

Δείτε εδώ όσα δεν ξέρατε για τον Πυργίδη!