Θρήνος - Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Τζέρεμι Μπούλοκ

Θλίψη....

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θρήνος - Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Τζέρεμι Μπούλοκ

Θρήνος επικρατεί με την είδηση πως έφυγε από τη ζωή, ο ηθοποιός Τζέρεμι Μπούλοκ σε ηλικία 75 ετών. Έπασχε από τη νόσο του Πάρκινσον και άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο, μετά από επιπλοκές στην υγεία του.

Ο ίδιος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τον ρόλο του Μπόμπα Φετ στην τριλογία, «Star Wars». Ωστόσο, εκτός από τον Πόλεμο Των Άστρων, είχε εμφανιστεί επίσης στην ταινία του Τζέιμς Μποντ «Επιχείρηση Οχτόπουσι» το 1983, καθώς και στην σειρά του BBC, Doctor Who.

«Είχε μια μακρά και χαρούμενη καριέρα για περισσότερο από 45 χρόνια», αναφέρει η ανακοίνωση του μάνατζερ του.

Επίσης, θρήνος επικρατεί και με την είδηση πως έφυγε από τη ζωή ο Φλάβιο Κότι.

Θρήνος - Έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη ηθοποιός Νταμ Μπάρμπαρα Γουίνσορ

Την τελευταία της πνοή άφησε σε ηλικία 83 ετών η Αγγλίδα ηθοποιός, Νταμ Μπάρμπαρα Γουίνσορ. Η είδηση πως πέθανε έχει βυθίσει στο θρήνο τον καλλιτεχνικό κόσμο της χώρας.

Η Γουίνσορ αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα υγείας (έπασχε μεταξύ άλλων από τη νόσο του Αλτσχάιμερ) και απεβίωσε σε κέντρο φροντίδας του Λονδίνου, όπως ανακοίνωσε ο σύζυγός της, Σκοτ Μίτσελ. Η Γουίνσορ έγινε γνωστή από τις εμφανίσεις της ως Πέγκι Μίτσελ στην σαπουνόπερα του BBC One «EastEnders». Για τον ρόλο της είχε κερδίσει το βραβείο της καλύτερης ηθοποιού βρετανικής σαπούνοπερας το 1999, προτού αποχωρήσει από την σειρά το 2016 όταν σκοτώθηκε ο χαρακτήρας της.

 Νταμ Μπάρμπαρα Γουίνσορ ηθοποιός πέθανε

Η Γουίντσορ ξεκίνησε να εργάζεται ως ηθοποιός το 1954 παίζοντας μία μαθήτρια στο The Belles of St Trinian's. Μεταξύ άλλων υποψηφιότητα για το βραβείο BAFTA για την ταινία Sparrows Can't Sing (1963) και υποψηφιότητα για το βραβείο Tony για την παραγωγή του 1964 στο Broadway του Oh, What A Lovely War.

Στην προσωπική της ζωή, παντρεύτηκε τρεις φορές, με τελευταίο τον Σκοτ Μίτσελ. Δεν έκανε παιδιά (προχώρησε σε 5 αμβλώσεις στην ζωή της) γιατί, όπως έλεγε, λόγω των ψυχολογικών της τραυμάτων (την είχε απορρίψει ο πατέρας της) δεν ήθελε να αποκτήσει και η ίδια. Έγινε γνωστό πως πέθανε και ο Πάολο Ρόσι.