Νίκος Μουτσινάς: Το "καρφί" του στον αέρα του ΣΚΑΙ για το show του OPEN, J2us

Απίστευτη μπηχτή...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νίκος Μουτσινάς: Το

Ένα απίστευτο "καρφί" για το μουσικό show του OPEN, το J2us "πέταξε" ο Νίκος Μουτσινάς στον αέρα του ΣΚΑΙ, με αφορμή το χθεσινό 17/12 live επεισόδιο - δείτε όλα τα highlights - , στο οποίο είχαμε και μια αποχώρηση.

Συγκεκριμένα, από το παιχνίδι έφυγαν ο Αντώνης Λουδάρος και η Πέννυ Μπαλτατζή. Ένα γεγονός που έφερε αντιδράσεις στα social media, καθώς υπάρχουν παίκτες χειρότεροι φωνητικά.

Ο Νίκος Μουτσινάς λοιπόν, στον αέρα της εκπομπής του δεν γινόταν να αφήσει ασχολίαστο το συμβάν και θέλησε να "πετάξει" την μπηχτή του.

Αυτό είναι το "καρφί" του Νίκου Μουτσινά στο show του OPEN, J2us

«Έφυγε ο Λουδάρος, αυτό είναι λογικό στο παιχνίδι αυτό, αφού δεν τραγουδάει καλά. Την έχουμε καταλάβει τη φάση εν τω μεταξύ, άμα τραγουδάς καλά, φεύγεις. Δεν είναι μυστικό, όποιος πατάει νότα, έχει πάει σπίτι του», είπε ο παρουσιαστής της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι».

Νίκος Μουτσινάς Καλό Μεσημεράκι ΣΚΑΙ

Βίντεο από την αποχώρηση Λουδάρου - Μπαλτατζή στο J2us που έφερε την αντίδραση του Μουτσινά στον αέρα του ΣΚΑΙ

To θέμα της βραδιάς ήταν ελληνικός κινηματογράφος και έτσι όλα τα ζευγάρια διάλεξαν να ερμηνεύσουν τα αγαπημένα τους τραγούδια από τις ελληνικές ταινίες.

Η εμφάνιση της Κατερίνα Καινούργιου ήταν από αυτές που ξεχώρισαν και μάλιστα τραγούδησε με τον Νίκο Κοκλώνη το Κοκορίκο της Ρένας Βλαχοπούλου.

Όπως ήταν αναμενόμενο, δεν έλειψε από την βραδιά ένα από τα μεγαλύτερα σύμβολα του ελληνικού κινηματογράφου, η Ζωζώ Σαπουντζάκη που ξεσήκωσε τους πάντες με το κέφι της.

Στο τέλος της βραδιάς, οι τηλεθεατές καθόρισαν ποιο ζευγάρι θα αποχωρούσε από το επιτυχημένο μουσικό σόου του Νίκου Κοκλώνη.

Το ζευγάρι που συγκέντρωσε τους λιγότερους βαθμούς ήταν ο Αντώνης Λουδάρος και η Πένυ Μπαλτατζή.