Big Brother τελικός: Παίκτρια ανακοίνωσε τον χωρισμό της live - Το είχε "διαβάσει" η Άννα Μαρία

Άφωνοι Μικρούτσικος, Βαρθακούρης

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Big Brother τελικός: Παίκτρια ανακοίνωσε τον χωρισμό της live - Το είχε

Πρώην παίκτρια του Big Brother ανακοίνωσε το χωρισμό της στον τελικό που είναι live, αποκαλύπτοντας πως της το είχε πει η Άννα Μαρία όταν μέσα στο παιχνίδι της είχε διαβάσει το χέρι.

Αυτή η παίκτρια του Big Brother χώρισε και το ανακοίνωσε live

Ο λόγος για την Ράνια η οποία ήταν από τις πρώτες παίκτριες που είχαν αποχωρήσει από το παιχνίδι - Μάλιστα, είχε επισκεφθεί τον πλαστικό της. Μιλώντας στο πλατό για την εμπειρία της στο ριάλιτι, ανακοίνωσε στον αέρα πως χώρισε από τον σύντροφο της μετά την έξοδο της από το σπίτι.

Big Brother τελικός Ράνια χωρισμός

Μάλιστα, όπως έκανε γνωστό, η Άννα Μαρία της είχε διαβάσει το χέρι όσον ήταν ακόμη μέσα και της είχε πει πως σύντομα η σχέση της θα τελείωνε.

Big Brother: Ξέσπασε σε λυγμούς η Άννα Μαρία πριν τον μεγάλο τελικό

Μια μεγάλη έκπληξη επιφύλασσε ο Μεγάλος Αδερφός στο αποψινό επεισόδιο του Big Brother με την οποία η Άννα Μαρία ξέσπασε σε λυγμούς.

Συγκεκριμένα, η Άννα Μαρία ήταν από τους διαγωνιζόμενους που δεν είχε επισκεφθεί το Μεγάλο Δωμάτιο και το περίμενε με ανυπομονησία.

Έτσι, ο Μεγάλος Αδερφός ζήτησε από την παίκτρια να πάει στο δωμάτιο, με την ίδια να συνειδητοποιεί ότι σε λίγα δευτερόλεπτα θα συναντήσει τους δικούς της.

Ο αδερφός και η μητέρα της την περιμέναν και η Άννα Μαρία ξέσπασε σε απίστευτα κλάματα μόλις τους είδε.

Μέσα σε όλα και αφού αντάλλαξαν γρήγορα τα νέα τους, η Άννα Μαρία εξομολογήθηκε στην οικογένεια της πόσο αδικημένη νιώθει και πως δεν έχει πάρει την στήριξη από τους εναπομείναντες παίκτες, σε αντίθεση με την ίδια που συνεχώς τους υποστηρίζει. Σε κλάματα ξέσπασε και ο Πυργίδης!

Big Brother: Με το μέρος της Άννας Μαρίας ο Θέμης στον καυγά με τη Σοφία - «Το είχα πει στο δωμάτιο επικονωνίας»

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Θέμης θέλησε να πάρει το μέρος της Άννας Μαρίας στον μεγάλο καυγά που δημιουργήθηκε χθες βράδυ στο σπίτι με τη Σοφία, τονίζοντας πως έχει μιλήσει για το φαγητό πολλές φορές στο δωμάτιο επικοινωνίας.

Μετά το Big Brother, ο Θέμης ξεκαθάρισε πως οι σχέσεις του δεν είναι καλές ούτε με τη Σοφία ούτε με την Άννα Μαρία.

Χθες λοιπόν μετά τον καυγά που έγινε θέλησε να πάρει θέση και να ξεκαθαρίσει πως η Άννα Μαρία είχε δίκιο στον καυγά γιατί όντως τρώει τις φτερούγες, ενώ το μέρος της πήραν και οι δίδυμοι.

Θέμης Άννα Μαρία