"Κάγκελο" ο Μουτσινάς - Βγήκε η Ματίνα Παγώνη στον αέρα και του έκανε παράπονα

«Με σχολιάζεις κάθε μέρα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Η Ματίνα Παγώνη έκανε παρέμβαση στο Καλό Μεσημεράκι και ο Νίκος Μουτσινάς έμεινε "κάγκελο" όταν η γνωστή λοιμωξιολόγος εμφανίστηκε στην γιγαντοοθόνη κάνοντας του παράπονα.

«Φέτος θα κερδίσεις το φλουρί γιατί θα είσαι μόνος σου στο σπίτι. Και ξέρεις ποιος σου κάνει δώρο αυτή τη Βασιλόπιτα; Η κα Παγώνη!», είπε η Βάνια.

Τα παράπονα της Ματίνας Παγώνη στον Νίκο Μουτσινά

«Νίκο καλησπέρα. Πήρα να σου πω καλά Χριστούγεννα, καλή Πρωτοχρονιά! Να σταματήσεις να γκρινιάζεις γιατί δεν θα κάνουμε ρεβεγιόν, γιατί πάνω απ’ όλα πρέπει να είμαστε υγιείς. Είναι δύσκολες μέρες αυτές που περνάμε. Πρέπει, λοιπόν, να σκεφτόμαστε καθημερινά τους ανθρώπους, οι οποίοι έχουν νοσήσει, τους θανάτους, τους διασωληνομένους και να συγκεντρωθούμε όλοι, μόνοι στα σπίτια μας να κάνουμε για φέτος το ρεβεγιόν. Του χρόνου που όλα θα είναι καλά μετά το εμβόλιο, θα μπορεί ο καθένας να γιορτάσει όπως θέλει. Εγώ σου εύχομαι καλή χρονιά, καλά Χριστούγεννα και να είσαι πάντα υγιής», είπε η κ. Παγώνη παίρνοντας τον λόγο.

«Υπάρχει πολύ μεγάλη αγάπη», είπε ο Νίκος Μουτσινάς που δεν μπορούσε να συνηδειτοποιήσει τι γινόταν. «Ναι, αλλά με σχολιάζεις και συγχρόνως κάθε μέρα. Δεν είναι μόνο αυτό», παρατήρησε η Ματίνα Παγώνη.

«Να μη σχολιάσω αυτά τα χειλάκια τα τέσσερα που με κοιτάνε; Τα τέσσερα στρασένια χειλάκια; Από ό,τι βλέπω, και το μακιγιάζ και τα χειλάκια κάνουν pop up, βγαίνουν έξω! Είστε εξαιρετική κα Παγώνη! Σας στέλνω την αγάπη μου!», είπε ο Νίκος Μουτσινάς αποχαιρετώντας την Ματίνα Παγώνη, λίγο πριν βγει στον αέρα και η Άννα Βίσση.

"Κάγκελο" έμεινε ο Μουτσινάς και με τηλεφώνημα που δέχτηκε

Ένα τηλεφώνημα που τον έκανε να "παγώσει" δέχτηκε ο Νίκος Μουτσινάς στον αέρα της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι». Ποιος βγήκε στην γραμμή και τον αποκάλεσε «γελοίο»;

Ο λόγος για την Βίκυ Σταυροπούλου, η οποία βρισκόταν στο σπίτι της με τον κολλητό της και θέλησε να κάνουν μια απίστευτη φάρσα στον παρουσιαστή και τους συνεργάτες του.

Συγκεκριμένα, έκαναν ένα ζευγάρι που τσακώνονται και η Βίκυ φώναζε στον υποτιθέμενο σύντροφό της γιατί μιλάει στο τηλέφωνο και δεν πίστευε ότι είχε πάρει στην εκπομπή, Καλό Μεσημεράκι.

«Μίλα ρε αλήτη!Μίλα γελοίε. Αν είσαι ο Νίκος Μουτσινάς πες πόσα ζώα έχεις», του έλεγε στον "αέρα".

Να σημειώσουμε πως πέφτουν τίτλοι τέλους για την εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι». Δείτε όσα είπε ο Μουτσινάς στο πλατό.