Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Πόζαρε με εσώρουχα στο σαλόνι της και "έριξε" το Instagram

Θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Πόζαρε με εσώρουχα στο σαλόνι της και

Φορώντας μόνο τα εσώρουχα της πόζαρε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στο σαλόνι του σπιτιού της και έκανε το Instagram να "πέσει" στην εικόνα της.

Η ξανθιά καλλονή που είχε πάρει μέρος στο J2us και είχε γίνει χαμός με τον Τριαντάφυλλο, "τρέλανε" τους διαδικτυακούς της φίλους.

Πριν από μερικές ώρες, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου θέλησε να ανεβάσει τη θερμοκρασία λίγο πριν τα Χριστούγεννα και να αφήσει με στο στόμα ανοιχτό τον ανδρικό πληθυσμό, καθώς δημοσίευσε μια φωτογραφία που ποζάρει μόνο με τα εσώρουχά της.

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου φωτογραφία με εσώρουχα

«Δε θέλω να σκεφτώ ότι το J2US είναι στημένο...» - Ξεκάθαρη η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μίλησε σήμερα στην εκπομπή Πρωινό και ήταν πολύ ξεκάθαρη στις δηλώσεις της για τη συμμετοχή της στο J2US, ενώ τόνισε πως δε θέλει καν να σκεφτεί πως το show ήταν στημένο, όπως της είπαν πολλοί.

Μεταξύ άλλων η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου σχολίασε το γεγονός ότι ήταν η πρώτη που αποχώρησε ενώ αναφέρθηκε και στη συνεργασία της με τον Τριαντάφυλλο, με τον οποίο βρίσκεται στα δικαστήρια.

«Δεν περίμενα να φύγω από το 1ο επεισόδιο του J2US. Περίμενα να φτάσω στα 10 επεισόδια. Δεν ξέρω τι πήγε στραβά, δεν θέλω να σκεφτώ αυτά που έχω ακούσει ότι είναι στημένο, που τα άκουσα από την αρχή όταν πήγα».

Χωρίς να αναφέρει το όνομά του, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είπε για τον Τριαντάφυλλο: «Η χημεία μου με τον παρτενέρ μου πήγε στραβά. Είμαστε και οι δύο έντονοι χαρακτήρες. Δεν ταιριάζουν δύο έντονοι χαρακτήρες μαζί. Είπε, είπα, μου έστειλε και ένα εξώδικο.

Τελικά, το J2US είναι το παιχνίδι των εξωδίκων. Δεν θα βγω να ανακαλέσω κάποια πράγματα που αισθάνθηκα εγώ η ίδια πως έγιναν. Δεν είπα ποτέ ότι με έδειρε, είπα ότι δεν δέχομαι καμία μορφή βίας. Γιατί να ζητήσω συγγνώμη; Να ζητήσει κι εκείνος συγγνώμη εκ μέρους του. Λάθη ίσως κάναμε και οι δύο».