The Bachelor: Πήρε θέση η Έλενα Μπάση για τη νικήτρια - «Η πρόταση μου ισχύει...»

Πώς σχολίασε τη νίκη της Νικολέττας;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The Bachelor: Πήρε θέση η Έλενα Μπάση για τη νικήτρια - «Η πρόταση μου ισχύει...»

Λίγο μετά τον τελικό του The Bachelor, η Έλενα Μπάση θέλησε να πάρει θέση και να κάνει το δικό της σχόλιο για τη νίκη της Νικολέττας Τσομπανίδου, υπενθυμίζοντας σε κάθε περίπτωση στον Παναγιώτη Βασιλάκο την παρουσία της.

Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για την πιο πολυσυζητημένη διαγωνιζόμενη του The Bachelor. Η Έλενα Μπάση έκλεψε τις εντυπώσεις και παρόλο που δεν κέρδισε την καρδιά του Βασιλάκου, κέρδισε τις καρδιές του τηλεοπτικού κοινού.

Η τραγουδίστρια σχολίασε κάτω από την ανάρτηση που έκανε η Νικολέττα μετά από τη νίκη της και της έδωσε τα συγχαρητήριά της.

«Το ένιωθα πως θα καταλήγατε μαζί στο τέλος! Χαιρομαι που έκανες την σωστή επιλογή Παναγιώτη μου και εσυ Μουλωχτακι μου αυτά που «έπρεπε» ! Από δω και πέρα ότι θέλει ο Θεός !Η πρόταση μου φυσικά ισχύει !!!Σας αγαπώ !!!», έγραψε σε σχόλιο κάτω από την ανάρτηση της Νικολέττας η Έλενα Μπάση.

The Bachelor Έλενα Μπάση

Παρόλα αυτά, οι φήμες θέλουν τον Παναγιώτη Βασιλάκο και τη Νικολέττα να έχουν χωρίσει μετά το The Bachelor

Η σκηνή του τελικού ήταν πολύ ρομαντική. Ο Παναγιώτης φιλοξένησε τις φιναλίστ στη Μάνη και αφού απέρριψε τη Βίβιαν, προσκάλεσε τη Νικολέττα και της προσέφερε ένα εντυπωσιακό μονόπετρο.

Βασιλάκος Νικολέττα Bachelor χωρισμός

Οι δυο τους φαίνεται πως είναι ευτυχισμένοι και χθες μάλιστα παραχώρησαν την πρώτη τους κοινή τηλεοπτική συνέντευξη, στην οποία ο Παναγιώτης εξήγησε γιατί διάλεξε τη Νικολέττα και εκείνη τον λόγο που τον ερωτεύτηκε τόσο γρήγορα.

The Bachelor τελικός

Οι φήμες ωστόσο οργιάζουν εδώ και καιρό. Εμείς σας είχαμε ενημερώσει για το χωρισμό του ζευγαριού πριν ακόμα τελειώσει το παιχνίδι ωστόσο χθες κυκλοφόρησε μία φωτογραφία που επιβεβαιώνει το τέλος της σχέσης τους.

Αυτή είναι η φωτογραφία που επιβεβαιώνει τον χωρισμό του Βασιλάκου με την Νικολέττα μετά το The Bachelor

Λίγες ώρες μετά τον μεγάλο τελικό του The Bachelor και την νίκη της Νικολέττας, η Αντζελίνα αποφάσισε να κάνει μία πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση, με την οποία έριξε τη δική της «σπόντα» προς την νικήτρια αλλά και τον Παναγιώτη Βασιλάκο που δεν την επέλεξε.

Μία από τις δοκιμασίες που είχαν συζητηθεί αρκετά μέσα στο The Bachelor, ήταν αυτή με τις νύφες. Στο συγκεκριμένο ομαδικό ραντεβού, ορισμένες παίκτριες είχαν βάλει τα νυφικά τους και είχαν απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικές με τον Παναγιώτη Βασιλάκο.

Η Αντζελίνα ανέβασε λοιπόν μία φωτογραφία από τη συγκεκριμένη δοκιμασία και έγραψε: «Εγώ τουλάχιστον έβαλα νυφικό».

The Bachelor Αντζελίνα

Η λεζάντα αυτή θεωρήθηκε, «καρφί» για τη Νικολέττα η οποία δεν πρόλαβε να βάλει νυφικό καθώς χώρισε με τον Παναγιώτη Βασιλάκο, ενώ κάτω από τη φωτογραφία της Ανζτελίνας είδαμε και ένα σχόλιο της Μαρίνας, της παίκτριας που είχε αποχωρήσει οικειοθελώς από το The Bachelor και που τώρα φημολογείται πως βρίσκεται σε σχέση με τον Παναγιώτη.