Big Brother: Μαζί στα backstage η Σοφία Δανέζη με τη Χριστίνα Ορφανίδου - Διέρρευσε ντοκουμέντο

Πιο λαμπερές από ποτέ

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother: Μαζί στα backstage η Σοφία Δανέζη με τη Χριστίνα Ορφανίδου - Διέρρευσε ντοκουμέντο

Λίγο μετά τον μεγάλο τελικό του Big Brother, διέρρευσε στο διαδίκτυο ένα απίστευτο ντοκουμέντο από τα backstage, στο οποίο ποζάρουν μαζί οι τρεις φίλες, Σοφία Δανέζη, Χριστίνα Ορφανίδου και Αφροδίτη Γεροκωνσταντή, πιο λαμπερές από ποτέ.

Οι τρεις κυρίες έκαναν αρκετή παρέα μέσα στο σπίτι αν και μετά την αποχώρηση τους, ακούστηκε πως η Σοφία Δανέζη και η Χριστίνα Ορφανίδου ήταν τσακωμένες.

Παρόλα αυτά, πόζαραν και οι τρεις μαζί και έδειξαν πως δεν έχουν κανένα πρόβλημα και πως είναι πολύ χαρούμενες που συναντήθηκαν ξανά μετά από καιρό. Η Σοφία Δανέζη βρέθηκε στη δεύτερη θέση και έδειξε πως δεν την πείραξε και τόσο που αποχώρησε - δείτε εδώ τι ανέβασε στo Instagram της.

Χριστίνα Ορφανίδου  Σοφία Δανέζη

Big Brother: Έφυγαν μαζί από το live Σοφία Δανέζη και Δημήτρης Κεχαγιάς

Μετά το τέλος του χθεσινού τελικού του Big Brother, η Σοφία Δανέζη και ο Δημήτρης Κεχαγιάς έφυγαν μαζί από το στούντιο, καθώς είχαν πολύ καιρό να βρεθούν από κοντά και κατά τη διάρκεια του live δεν πρόλαβαν να μιλήσουν καθόλου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Έλα Χαμογέλα, η τραγουδίστρια συναντήθηκε με τον καλό της φίλο αλλά όση ώρα βρισκόταν στον αέρα το live, δεν μπορούσε να μιλήσει μαζί του.

Έτσι, μόλις τελείωσε η εκπομπή, ο Δημήτρης Κεχαγιάς την περίμενε και έφυγαν μαζί.

«Η Άννα Μαρία μπορεί να κέρδισε το έπαθλο, αλλά η Σοφία έχει κερδίσει τον Δημήτρη. Γιατί ο Δημήτρης περίμενε καρτερικά μετά τον τελικό να συναντήσει τη Σοφία. Δεν κατάφερε να μιλήσει μαζί της κατά τη διάρκεια του live, αλλά και λίγο μετά το τέλος. Περίμενε έξω όμορφος, να μιλήσει με τη Σοφία» τόνισε ο δημοσιογράφος, ενώ παράλληλα, η Άννα Μαρία έκανε τις πρώτες της δηλώσεις για τη νίκη της.