Ανατριχιάσει η Κατερίνα Γκαγκάγκη με την δήλωση της - «Τόσα χρόνια προσπερνώ ότι μου λείπεις..»

Ραγίζει καρδιές

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ανατριχιάσει η Κατερίνα Γκαγκάγκη με την δήλωση της - «Τόσα χρόνια προσπερνώ ότι μου λείπεις..»

Η Κατερίνα Γκαγκάκη είναι αρκετά ενεργή στα social media και σχεδόν καθημερινά δημοσιεύει προσωπικές της στιγμές και φωτογραφίες. Η τελευταία της ανάρτηση όμως «ράγισε» καρδιές καθώς αναφέρεται στην απώλεια της μητέρας της.

Τα Χριστούγεννα είναι μια αγαπημένη και χαρούμενη γιορτή και όλοι επιλέγουμε να περάσουμε τις μέρες αυτές με την οικογένεια μας.

Ωστόσο, πολλοί είναι αυτοί δυστυχώς που δεν έχουν πλέον δίπλα τους τα αγαπημένα τους πρόσωπα με αποτέλεσμα οι γιορτές απλώς να υπενθυμίζουν την απουσία τους.

Η Κατερίνα Γκαγκάκη είναι μία από τα άτομα αυτά, καθώς και οι δύο γονείς της δεν βρίσκονται εν ζωή. Για την μητέρα της, που είχε μεγάλη αδυναμία, δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό, επιβεβαιώνοντας πόσο πολύ της έχει κοστίσει η απώλεια της ενώ για τον πατέρα της μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη και συγκίνησε με τα λόγια της.

Το βράδυ της Κυριακής η Κατερίνα Γκαγκάκη προχώρησε σε μια συγκινητική ανάρτηση και έγραψε, “Θα είχες γενέθλια. Κι εγώ οφείλω πια να παραδεχτώ, τόσα χρόνια ανόητα προσπερνώ ότι μου λείπεις απ την αρχή. Κι ήρθε φέτος η χρονιά να τα σαρώσει όλα και να μην μπορώ να κρυφτώ πια. Μαμά μου, πρώτη φορά νομίζω δεν μπορώ να ακούσω να μου λες το παρακάτω. Τι να αποφασίσω. Γιατί πρέπει να αποφασίσω μόνη μου”.

μητέρα κατερίνας γκαγκάκη

Ρίγη συγκίνησης προκαλεί και το μήνυμα και η φωτογραφία με τον πατέρα της ανήμερα της γιορτής της

Την ονομαστική της γιορτή έχει σήμερα 25/11 η Κατερίνα Γκαγκάκη και αυτή την ιδιαίτερη μέρα δεν έχει μαζί της τον αγαπημένο της πατέρα όπου έφυγε από τη ζωή του περασμένο Μάρτιο.

Σήμερα λοιπόν, ανέβασε στον instagram της μια κοινή τους φωτογραφία και έγραψε δυο λόγια που ράγισαν καρδιές.

“Προτιμούσα τα γενέθλια, προτιμούσε τη γιορτή. Πέρυσι τέτοια μέρα χαζεύαμε μαζί μηνύματα με ευχές και λέγαμε τα νέα της ημέρας. Αυτό το Χρονια πολλά αγάπη μου, το ήθελα πολύ. Φέτος πιο πολύ. Έστω και άμα με πάρει ο ύπνος να τ ακούσω. Ε μπαμπά μου;” Αυτή την αποκάλυψε έκαμνε για το μέλλον του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΙ.

κατερίνα γκαγκάκη πατέρας γιορτή