Big Brother: Ο Δημήτρης Κεχαγιάς απαντά για την νίκη της Άννας Μαρίας - «Ούτε την αγκάλιασα ούτε..»

Δεν την άφησε ασχολίαστη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Big Brother: Ο Δημήτρης Κεχαγιάς απαντά για την νίκη της Άννας Μαρίας - «Ούτε την αγκάλιασα ούτε..»

Το πρωί της Δευτέρας ο Δημήτρης Κεχαγιάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε» και σχολίασε την νίκη της Άννας Μαρίας στο Big Brother.

Αρχικά, ο πρώην παίκτης είπε: «Τι να πρώτο σχολιάσω. Αρχικά να πω πως πιστεύω ότι η Άννα Μαρία το ήξερε ότι θα κερδίσει το παιχνίδι, γιατί όταν είσαι προτεινόμενη 9-10 φορές και μένεις, ξέρεις ότι ο κόσμος σε υποστηρίζει.

Η αντίδραση της ήταν υπερβολική πάντα, από την αρχή του παιχνιδιού ήταν υπερβολική. Η Άννα Μαρία είναι ευαίσθητη, αλλά έχω πει πολλές φορές ότι είναι ρολίστρια. Παίζει ρόλους και το κάνει καλά, για αυτό έφτασε εκεί που έφτασε». Μιας και είπαμε για την νίκη της, δείτε εδώ την πρώτη αντίδραση της Άννας Μαρίας μετά την νίκη της.

Λίγο αργότερα, η Κατερίνα Καινούργιου τον ρώτησε αν είχανε μιλήσει ή είχαν έρθει κοντά μέσα στο σπίτι του Big Brother με τον Δημήτρη να απαντά: «Δεν είχαμε έρθει κοντά, δεν μου είχε πει κάτι. Η Άννα Μαρία είχε σίγουρα στρατηγική. Ούτε αγκάλιασα την Άννα Μαρία, ούτε την συγχάρηκα γιατί δεν θα ήθελα να έχω καμία σχέση μαζί της».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Παρόλα αυτά, η Άννα Μαρία έκανε τις πρώτες της δηλώσεις μετά την ανακοίνωση της νίκης της στο Big Brother

Λίγο μετά τη νίκη της στον χθεσινό μεγάλο τελικό του Big Brother, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη μίλησε στις κάμερες και έκανε τις πρώτες της δηλώσεις σχετικά με το έπαθλο αλλά και την εμπειρία της μέσα στο σπίτι, με την ίδια να ξεκαθαρίζει πως αγάπησε όλα τα παιδιά που μπήκαν μέσα στο σπίτι.

Η Άννα Μαρία μίλησε για λίγο στις κάμερες καθώς θα δώσει την αναλυτική της συνέντευξη στην Ιωάννα Μαλέσκου στο Love it.

«Δεν τα έχω βάλει ποτέ κάτω. Να μην ξεχνάτε ποτέ από πού ξεκινάτε. Δε θέλω να αποχωριστώ το σπίτι. Εκεί έζησα πολύ έντονες στιγμές. Πιστεύω ότι τα παιδιά θα με αγαπήσουν κάποια στιγμή, εγώ πάντως τα αγάπησα. Ο καθένας τους έχει μία αξία και ο κόσμος πρέπει να τις αναγνωρίσει. Εγώ έχω αξίες και ποτέ δεν τις πρόδωσα. Για τον κόσμο που με ψήφισε, το ευχαριστώ είναι λίγο», είπε χαρακτηριστικά.

Ο ρεπόρτερ της εκπομπής Έλα Χαμογέλα που έδειξε το συγκεκριμένο στιγμιότυπο ξεκαθάρισε πως μετά τη νίκη της, οι μόνοι παίκτες που πλησίασαν την Άννα Μαρία ήταν οι δίδυμοι. Τι τηλεθέαση σημείωσε ωστόσο χθες το Big Brother; Δείτε εδώ.