Γιώργος Αγγελόπουλος: Έκανε την απόλυτη αποκάλυψη μια ανάσα πριν την πρεμιέρα του Survivor 4

Τα ανατρέπει όλα με τις δηλώσεις του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γιώργος Αγγελόπουλος: Έκανε την απόλυτη αποκάλυψη μια ανάσα πριν την πρεμιέρα του Survivor 4

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, μια ανάσα πριν την μεγάλη πρεμιέρα του Survivor 4, έκανε μια αποκάλυψη «φωτιά» αναφορικά με τον Σάκη Τανιμανίδη και το κομμάτι της παρουσίασης.

Το πρωί της Δευτέρας ο Ντάνος μίλησε στην κάμερα της Φωλιάς των Κου Κου και ξεκαθάρισε για τα καλά την ανάμειξη του με τον νέο κύκλο του Survivor, ο οποίος κάνει πρεμιέρα αυτό το Σάββατο. Μεταξύ των άλλων, ο πρώην νικητής αποκαλύπτει κάτι ανατρεπτικό για τον Σάκη Τανιμανίδη.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είπε χαρακτηριστικά: «Δεν έχω καταλήξει ακόμα σε κάποια απόφαση, έχω κάνει κάποιες συζητήσεις πριν από περίπου ένα μήνα για το Survivor, δεν προχώρησε όμως κάτι.

Με είχαν καλέσει να συζητήσουμε για την παρουσίαση του Survivor γιατί δεν θα το έκανε ο Σάκης Τανιμανίδης. Δεν συζητούσαμε συμπαρουσίαση ή ταυτόχρονη παρουσία στον Άγιο Δομίνικο. Αυτό, ένα μήνα πριν. Δεν προχώρησε η συζήτηση γιατί δεν ήταν τα πράγματα όπως τα θέλαμε, από κοινού».

Αναφορικά με το τηλεοπτικό του μέλλον, ο Ντάνος αποκάλυψε: «Έχουμε κάνει συζητήσεις με τον Νίκο Κοκλώνη, αλλά δεν θα συνεργαστούμε, τουλάχιστον στο άμεσο μέλλον. Δεν μου έχει γίνει κάποια πρόταση για τη Φάρμα. Είμαι κοντά σε κάτι που έχει να κάνει με σίριαλ».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Survivor 4: Ποιες ημέρες και ώρες θα προβάλλεται

Όλα είναι σχεδόν έτοιμα για την πρεμιέρα του Survivor 4 που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27/12 στις 21:00 μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ!

Όπως μαθαίνουμε το ριάλιτι επιβίωσης θα προβάλλεται από Κυριακή ως Τετάρτη. Τις καθημερινές, το Survivor θα παίρνει τη σκυτάλη από τη σειρά «8 Λέξεις» στις 22.15 το βράδυ.

Οι «8 Λέξεις» θα μεταδίδονται πέντε φορές την εβδομάδα, όπως ήδη σας έχουμε αποκαλύψει, αλλά θα μειωθούν σε διάρκεια τα επεισόδια, ώστε να ξεκινάει το «Survivor» στις 22:15 και να διαρκεί μέχρι τη 1:00 το βράδυ.