Οι τρυφερές δημόσιες ευχές της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον άντρα της - «Σήμερα είναι μια σημαντική μέρα..»

Χαρές στην οικογένεια τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Οι τρυφερές δημόσιες ευχές της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον άντρα της - «Σήμερα είναι μια σημαντική μέρα..»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ευχήθηκε στον αέρα του Happy Day το πρωί της Δευτέρας στον σύζυγο της, Θέμη Σοφό, που έχει σήμερα την ονομαστική του εορτή.

Ξεχωριστή είναι η σημερινή μέρα για την οικογένεια τους και η Σταματίνα Τσιμτσιλή έστειλε τις ευχές της on air στον αγαπημένο της, ο οποίος στάθηκε άτυχος με ένα συγκεκριμένο συμβάν, αφού όπως δήλωσε η ίδια δεν πρόλαβε στο σπίτι.

Η παρουσιάστρια με ένα πλατύ χαμόγελο καλημέρισε τους τηλεθεατές και αμέσως έσπευσε να ευχηθεί στον σύζυγο της: «Σήμερα είναι μια σημαντική ημέρα γιατί γιορτάζουν οι Θεμιστοκλήδες. Δεν του το έχω πει ακόμα γιατί κοιμόταν όταν έφυγα. Κοιμόταν ανάμεσά μας ο Γιαννάκης, μπορεί να του τα πει εκείνος».

Οι τρυφερές δημόσιες ευχές της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον άντρα της

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η εξομολόγηση για το πρώτο ραντεβού με τον σύζυγο της και η ερώτηση που την ξάφνιασε

Μια εξομολόγηση έκανε η Σταματίνα Τσιμιτσιλή για το πρώτο της ραντεβού με τον σύζυγο της και την ερώτηση που της έκανε και την ξάφνιασε. Τι της είχε πει τότε και είχε πάθει πλάκα;

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και μαζί έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια, με τρία παιδιά.

Οι δυο τους είναι πολλά χρόνια μαζί και μάλιστα το πρωί της Τρίτης η παρουσιάστρια μέσα από τον αέρα της εκπομπής της, “Happy Day”, αναφέρθηκε στο πρώτο ραντεβού της με τον σύζυγό της.

“Στο πρώτο πρώτο ραντεβού με τον Θέμη πιάνουμε την κουβέντα και μου λέει «από πού είναι η εκ μητρός καταγωγής σου;»… Τον ακούω και λέω κάποιος μου κάνει πλάκα τώρα, προσπαθεί να δει τις αντιδράσεις μου… Του λέω και εγώ «εννοείς από που είναι η μαμά μου;» και μου λέει «ναι». Λέω από τον Λαγκαδά και συνεχίζει » η εκ πατρός καταγωγής σου;» λέω «από τη Δαύλεια»… Μετά, στην πορεία κατάλαβα ότι έτσι μιλάει και τώρα έχω κολλήσει και εγώ”, αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Να σημειώσουμε πως πριν λίγες ημέρες «έσκασε» για την παρουσιάστρια μια ανακοίνωση «φωτιά» από τον ALPHA.