Αιμιλιάνο Μάρκου: «Σπάει» τη σιωπή του μετά το GNTM 3 - «Ήταν πολύ βαρύ...»

Τι είπε για την αποχώρησή του;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αιμιλιάνο Μάρκου: «Σπάει» τη σιωπή του μετά το GNTM 3 - «Ήταν πολύ βαρύ...»

Ο Αιμιλιάνο Μάρκου παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη λίγο μετά τον μεγάλο τελικό του GNTM 3 και αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή του για το γεγονός ότι ήταν ο παίκτης που αποχώρησε ένα βήμα πριν την τελική φάση του διαγωνισμού.

Το μοντέλο βρέθηκε στην εκπομπή Στην φωλιά των ΚουΚου και μεταξύ άλλων στάθηκε στην πασαρέλα που τον οδήγησε στην έξοδό του από το ριάλιτι μοντέλων.

Αιμιλιάνο Μάρκου gntm

Όπως εξήγησε, βλέποντας την πασαρέλα του στην τηλεόραση, κατάλαβε τον λόγο για τον οποίο έφυγε.

«Ήταν πολύ βαρύ να φύγω στον τελικό! Πόσο μάλλον έτσι… Λες ότι φέτος έχουμ τέσσερις στον τελικό, είναι κάτι διαφορετικό και ξαφνικά μας είπαν ότι έχουμε αποχώρηση. Πασαρέλα… είπα ότι το είχα. Αν βλέπατε την έκφρασή μου, το ήξερα ότι θα φύγω. Σε κάθε show κάνεις και πρόβα, εμείς δεν κάναμε πρόβες και δεν το είχα εμπεδώσει. Έκανα ένα λάθος. Δεν ξέρω αν έπαιξε αυτό ρόλο στο να αποχωρήσω», είπε χαρακτηριστικά, ενώ οι φήμες θέλουν τον Αιμιλιάνο να βρίσκεται σε ένα νέο ριάλιτι μετά το GNTM 3.

Τι θα κάνει ο Αιμιλιάνο Μάρκου μετά το GNTM 3;

Ο Αιμιλιάνο είναι από τα μοντέλα που ξεχώρισαν μέσα στο σπίτι του GNTM 3 και αυτό δεν μπορεί να το αρνηθεί κανείς. Μπορεί να μην νίκησε το ριάλιτι μόδας αλλά το όνειρο του δεν σταματά εκεί και σύντομα θα τον δούμε ξανά στην τηλεοπτική οθόνη!

Το πρωί της Πέμπτης, η Φωλιά των Κου Κου και συγκεκριμένα η Τζώρτζια Γεωργίου αποκάλυψε πως ο Αιμιλιάνο θα είναι αυτός που θα περπατήσει πρώτος και θα ανοίξει την πασαρέλα των MadWalk 2020. Στο μεταξύ, δείτε εδώ και την πρώτη ανάρτηση που έκανε μετά την αποχώρηση του.

Αυτό το Σαββατοκύριακο μάλιστα αναμένεται να γυριστεί με παρουσιάστρια φυσικά την Βίκυ Καγιά.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα